Ha egy meleg pár nevel egy gyereket, akkor az hogyan szólítja őket? Anya és anya, apa és apa?
Figyelt kérdés
aug. 5. 16:03
21/44 anonim válasza:
14 Nem vagyok homofób, de nem való gyerek azonos neműek kezei közé, és ezt nem én mondom, hanem a természet. Máskülönben képesek lennének szaporodni, de mint tudjuk, nem képesek.
23/44 anonim válasza:
21 nem vagyok homofób, de..
Szóval homofób vagy.
24/44 anonim válasza:
Senki nem mondta, hogy ez a legjobb megoldás
de még mindig jobb mint az "állami gondoskodás".
Heteró párok között is előfordul, hogy valami
ok miatt nem születhet gyerekük. Ha egy azonos nemű pár
úgy gondolja, hogy gyereket akar nevelni, miért ne tudnák megtenni ?
(a gyerek meleg lesz - szöveg elég unalmas - a mostani melegeket
heterok nevelték fel)
25/44 anonim válasza:
21# nagy öngól. A természetben előfordul mind homoszexualitás,mind azonos nemű pár fióka nevelése pl madaraknál
26/44 anonim válasza:
Nálunk is van mama meg mimi - a gyerek nem hülye, csak kicsi, kedves nyolcas.
27/44 anonim válasza:
21-es, 100% heteró vagyok, mégsem vagyok képes szaporodni, ugyanis nem tudok teherbe esni - na, ennyit a nagy magyarázatodról ;)
28/44 A kérdező kommentje:
A legtöbb szexuális abúzus családon belül történik.
aug. 6. 10:48
29/44 anonim válasza:
28 ez igaz, de legtöbbször heteró férfiak követik el
30/44 A kérdező kommentje:
Jaja, heteró férfiak szoktak kisfiúkat seggbeqrni, valóban.
aug. 6. 11:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!