T.e is leszarnád, ha a gyereked meleg társkeresőkön baszna át embereket szabadidejében?
És hogyan sikerült kideríteni róla, kik a szülei? Meg egyáltalán, miért nem őt kerestétek meg.
Illetve: ha szerinted önmagában elítélendő meleg szexpartnereket keresni, Te miért csinálod?
Igazából mit tudok vele kezdeni? 19 évesen már nem kisgyerek, hogy szobafogságot kapjon miatta.
Az viszont gáz, hogy nincs ennél jobb elfoglaltsága, mint, hogy másokat hülyítsen szabadidejében.
"Illetve: ha szerinted önmagában elítélendő meleg szexpartnereket keresni, Te miért csinálod?"
Áruld már el, hogy ez hogy következik a kérdésemből!
Nem hiszem, hogy "hülyék rászedése" és pláne nem azt, hogy normális dolog valakivel randit egyeztetni, tehát a 2-es kicsit túltolta ezt a jellegzetesen utálatos, ellenségképkomplexusos magyar mentalitást.
Szerintem kamu randikat szervezni, átbassszarintani a másikat, az egyáltalán nem korrekt. De én nem szülői értekezletet tartanék, hanem ha minden kétséget kizáróan be van azonosítva, akkor odamennék 4-ed, 5-öd magammal, ráhúznék egy zsákot és jól megverném.
"Áruld már el, hogy ez hogy következik a kérdésemből!"
. Mivel nem tudom elhinni, hogy azt várnád, egy felnőtt ember esetén a szülők beleszóljon abban, hogy megviccel másokat, ezért gondoltam, hogy azzal akarod beégetni, hogy egy meleg társkeresőn teszi ezt.
lehet nekef erdektelenseget mutattK aztan meg lekaptak a 10 körméről amit te nem tudhatsz
Ha hozzam jonne a gyerekem kapcaan valaki egy ilyennel mindegy meleg vagy nem meleg. Nagyon osszeszegyellnem magam, de valoszinuleg faarccal vegighallgatnam az illetot es utana elkoszonnek. Aztan ha talalkozok az en dragakicsi 19 eves fiucskammal mehmondom neki hogy szorakozzon massal mert legkouelebb megmondom hol lakik es mikor van ott es azt is hogy verjek meg nyugodtan es oruljon hogy nem egybol rankgyujtotta valami..b.zi a hazat vagy ha ezt lannyal csinalna akkor vmi k..va a hazat.
Persze kicsit kisarkitottam es en nem vagyok ellene semminek, de annak igen hogy ilyen ka.u randikat csinal valaki. Az nagyon beteg. Persze az is lehet meleg csak meg nem mer a valosagban talalkozni senkivel csak igy gyujti a batorsagot.
Volt olyan sztori a neten, ahol ezt egy hazas no jatszotta el egy masik.pasival es vegul.nem ment el a randira es torolte magat minde honnan, es soha nem.derult ki miert is szivatta meg pont azt a ferfit...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!