Az én szüleim teljesen homofóbok, viszont én meg meleg vagyok akkor hogy mondjam el nekik,hogy ne akadjanak ki?
Rengeteg példa van rá, hogy valaki addig homofób, míg ki nem derül, hogy a gyereke meleg.
Persze van, aki továbbra is elutasít, esetleg kitagad. De örökké nem tarthatod magadban.
Amikor a karma visszavág....
Nem az a gond, hogy hogy mondd el - tőmondat, alany, állítmány - hanem az a fő kérdés, hogy mi lesz utána? Készültél "B" tervvel?
De nem értem h miért kell ezt bejelenteni?! Van komoly párkapcsolatod?
Mert mi heterók se állunk oda a vasárnapi ebédnél h "anyu, apu! heteroszexuális vagyok“
Sehogy.
Nagybátyám kidobta a fiát, amikor a srác elmondta neki. Abban a pillanatban megszűnt létezni a számára - tudtuk, hogy milyen eszméi vannak (beteg, fogyatékos, meg minden ehhez hasonló szép jelző), de unokatesóm is azt hitte, hogy szereti őt annyira, hogy elfogadja.
Nem jött be.
Aki homofób, nem fog megváltozni, attól, hogy a gyereke coming outol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!