Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Azok a szülők miért vállalnak...

Azok a szülők miért vállalnak gyereket, ha nem tudják elfogadni, ha a gyerekük meleg?

Figyelt kérdés

dec. 17. 17:25
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem bele se gondolnak hogy nekik meleg gyerekük születhet, mert ők annyira elítélik ezt hogy biztosan olyan jól fogják nevelni hogy eszébe se juthat ilyen szentségtörés.

Engem nem zavarna ha az 1 szem fiam meleg lenne. Unokák amúgy se garantáltak heteróknál sem. Illetve a nagyszülőség se jár alanyi jogon. Nekem az a fontos hogy minél boldogabb élete legyen. Az ő dolga hogy kit szeret vagy kit nem.

dec. 18. 14:51
 32/41 anonim ***** válasza:
93%
Harminc feletti OCD vel küzdő fiam van. Bárcsak annyi baja lenne, hogy karácsonyra nini egy pasit hoz haza. Komolyan, boldog lennék, ha ennyivel megoldódnának a bajai. Csak végre mosolyogósnak, felszabadultnak látnám a gyerekem.
dec. 18. 17:25
 33/41 Senior Séf ***** válasza:
87%
Senki sem súgta meg nekik, hogy meleg lesz a gyerekük, és azt sem, hogy ezt nem képesek elfogadni.
dec. 18. 17:31
 34/41 anonim ***** válasza:
77%
Aki nem tudja elfogadni a gyermeke némi identitását, az nem szülő csak donor és inkubátor.
dec. 19. 21:12
 35/41 oldboys73 válasza:
87%
Apaként egy dolog számít egézséges és boldog legyen. Nem számít kit szeret fiúkat vagy a lányokat. De egy biztos azt megtanítom neki ne legyen lelkifurdalása ha meleg fogadja el ilyennek született, támogatom benne.
dec. 19. 21:44
 36/41 anonim ***** válasza:
#24: Istenem.. hát kitartást nektek 🙏🏻
dec. 21. 22:23
 37/41 anonim ***** válasza:
56%

"Még mielőtt valaki megkérdezné, nem, sose jutott eszünkbe sem egymással, sem hármasban, sem párcsere, se semmi hasonló."

Nem, nem kérdezzük meg, mint ahogy ellenkező nemű testvérek kapcsén sem.

dec. 21. 23:18
 38/41 anonim ***** válasza:
100%
#37 Valószínűleg azért írta oda pluszban, mert elég sok embernek vannak elég furcsa fétisei.. én is kaptam már érdekes privátokat ezen az oldalon is.
dec. 22. 00:18
 39/41 anonim ***** válasza:
100%

38

Tudom, csak szánalmas, hogy ha valaki meleg, akkor mindenféle perverziót is rá akarnak aggatni.

dec. 22. 00:38
 40/41 anonim ***** válasza:
100%

#39, Persze, én sem ezt állítottam :D

Amúgy csak a meleg társkereső (vagy hát inkább szexkereső, úgy pontosabb) appok vannak tele mindenféle fétises humanoidokkal, normális meleg oda fel sem regisztrál szerintem.

Legalábbis én próbálkoztam ott, de nagyon nem az én világom volt.

dec. 22. 00:43
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!