A barátom pénzt ad nekem, hogy mondjam ezt meg az anyámnak?
Egy éve ismerkedünk, vagyunk együtt. Anyám oda, meg vissza van, hogy barátom van és hogy mikor viszem már haza bemutatni, mikor találkozhat vele. Tudja, hogy idősebb, de mikor ezt mondtam, kb. legyintett rá...
Viszont akkor is furcsa lenne bemutatnom, hiszen majdnem ennyi idős, mint a nevelőapám, az anyámnál 2 évvel idősebb. Nincs előttem, ahogy majd négyen kedélyesen elbeszélgetünk a vacsora felett, meg reggel majd együtt ébredünk a babarózsaszín gyerekszobámban.
A másik, ami zavar, hogy meséli mindenkinek, hogy ide mentem a barátommal, oda utaztam. De tényleg MINDENKINEK, szomszédoknak, kollégáknak is... Nem azt mondom, hogy ez a kapcsolat titok, de nem is érzem, hogy ennyire ki kéne rakni a kirakatba minket. Nem azt mondom, hogy ez egy sugar kapcsolat, mert vannak bőven érzelmek, szeretjük egymást, de az anyagi biztonságom, a jólétem a barátomnak köszönhető. Nem tudom, hogy ez az anyámnak esetleg nem esik le, de tök kínos, hogy otthon már a fél városnak elmeséli a dolgaimat, meg erőlteti, hogy vigyem haza, mutassam be, legyünk otthon egy hétvégét... Meg hogy miért nem akarom bemutatni, biztosan púpos. Nem az, nincs vele semmi gond, de úgy érzem, hogy ez nem az a fajta kapcsolat, ahol a szüleimmel kéne találkoznia, meg ott tölteni hétvégéket vele.
"Tanulok, dolgozom, mi egyebet kellene még csinálnom 22 évesen?"
Mondjuk kereshetnél párt a korosztályodban, ha igényed van párra. Próbálhatnád elérni a céljaidat önerőből és nem egy öregedő papától várni, hogy mindent a s.gged alá rakjon.
"A barátom pénzt ad nekem, hogy mondjam ezt meg az anyámnak?"
Ha nem akarod, ne mondd. És az utazásokról se mesélj, ha tudod, hogy másnap már mindenkinek elmeséli.
Igen, ez, hogy a későbbi életemet cseszem el, pont olyan, mint mikor valaki elmondja, nem akar gyereket, aztán mindenki győzködi, hogy de, igenis akar, mert később majd megbánja.
Nem, nem ismersz. Én semmi szépet, vagy romantikusat nem látok abban, ha valakivel a 0-ról kéne felépítenem egy életet, közös hiteleket felvenni, meg matekozni, hogy ha a mosógép mellé szárítógépet is veszünk, akkor abban a hónapban biztos nem utazunk sehová. Engem ez csak lehangolna, nem pedig motiválna.
Felteszel egy normálisnak tűnő kérdést, majd szépen lassan rávezeted az embereket, hogy a szitu amúgy nem normális. Először az a sztori, hogy félsz, hogy anyu qvának néz, aztán azt kamuzod, hogy unalmas/idegesítő a családod, azért nem akarod bemutatni. A többi magad ellen beszélést hagyjuk is. :(
Nem igaz, hova tűntek a jó húsos-csontos meg Martin-saga színvonalú trollkodások? Már meg se erőltetitek magatokat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!