Elengednétek a lányotokat Budapestre bulizni? Ha igen, milyen feltételekkel, ha nem, miért nem?
17 éves lányokról van szó, egészen pontosan 4 barátnőről. Vonattal kb 1 órára lakunk a fővárostól, este azzal mennénk és reggel azzal jönnénk haza. A szüleim úgy hiszem, hogy megbíznak bennem, habár nem voltam még olyan sokszor bulizni.(kb 3-4x) A bökkenő talán az, hogy én senkit nem ismerek, ahová megyünk. Ez egy házibuli lesz, az egyik barátnőm ismeri a házigazdát, rajta keresztül hívtak meg minket is. A barátnőm már volt velük, ő viszonylag jól ismeri őket, azt is tudja, hogy hol lesz helyileg.
Szerintetek? Ti így elengednétek a gyereketeket szilveszterkor?
Köszi a válaszokat!:)
#50: és akkor az lenne a megoldás, hogy 21 évesen se engedjük el?
Látható, hogy nem kor kérdése ez.
Miért kell lepontozni azt, aki nem engedné el? Én 2 olyan lányt is ismerek, akit hasonló "senkitnemismerek" házi buliban erőszakoltak meg, lehet itt hitetlenkedni. Egyik 15, a másik 16 éves volt.
A város ilyen szempontból szerintem lényegtelen.
Én 20 éves vagyok, és nem mennék el. Eleve nem megyek olyan házi buliba, ahol legalább a többséget nem ismerem.
De mivel te úgyis el fogsz menni, a következőket fogadd meg:
1. Bagatelnek tűnik de ne rúgj be. Lehet inni, de tudjál magadról. Így a kockázat bármilyen bajnak is már csak minimális.
2. Ne veszítsd el a barátnőidet, figyeljetek oda egymásra.
Jó bulit
Köszönöm a válaszokat!
Nagyon jó volt a buli,mindenki jófej volt, nem történt semmi baj.:)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!