Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Elengednétek a lányotokat...

Elengednétek a lányotokat Budapestre bulizni? Ha igen, milyen feltételekkel, ha nem, miért nem?

Figyelt kérdés

17 éves lányokról van szó, egészen pontosan 4 barátnőről. Vonattal kb 1 órára lakunk a fővárostól, este azzal mennénk és reggel azzal jönnénk haza. A szüleim úgy hiszem, hogy megbíznak bennem, habár nem voltam még olyan sokszor bulizni.(kb 3-4x) A bökkenő talán az, hogy én senkit nem ismerek, ahová megyünk. Ez egy házibuli lesz, az egyik barátnőm ismeri a házigazdát, rajta keresztül hívtak meg minket is. A barátnőm már volt velük, ő viszonylag jól ismeri őket, azt is tudja, hogy hol lesz helyileg.

Szerintetek? Ti így elengednétek a gyereketeket szilveszterkor?

Köszi a válaszokat!:)

2022. dec. 27. 18:23
1 2 3 4 5 6 7
 51/63 anonim ***** válasza:
87%

#50: és akkor az lenne a megoldás, hogy 21 évesen se engedjük el?

Látható, hogy nem kor kérdése ez.

2022. dec. 28. 11:35
 52/63 anonim ***** válasza:
11%
Normális ember nem jár bulizni.
2022. dec. 28. 18:01
 53/63 anonim válasza:
85%
Én már 14 évesen jártam egyedül a fővárosba ugy hogy 140km re lakok onnan. Hülye az a szülő aki 17 éves gyereket korlátoz. Sőt nem is egyedül leszel igy végképp el kéne engedni.
2022. dec. 28. 21:14
 54/63 anonim ***** válasza:
96%
Kevés az infó. Ha mondjuk a házigazda és 4-5 barátja hívta meg a lányokat, és csak őket, akkor igencsak necces a helyzet.
2022. dec. 28. 21:51
 55/63 anonim ***** válasza:
13%
Így szoktak kezdődni a drog problémák és a nemibetegségek.
2022. dec. 28. 22:09
 56/63 anonim ***** válasza:
86%

Miért kell lepontozni azt, aki nem engedné el? Én 2 olyan lányt is ismerek, akit hasonló "senkitnemismerek" házi buliban erőszakoltak meg, lehet itt hitetlenkedni. Egyik 15, a másik 16 éves volt.

A város ilyen szempontból szerintem lényegtelen.

Én 20 éves vagyok, és nem mennék el. Eleve nem megyek olyan házi buliba, ahol legalább a többséget nem ismerem.

De mivel te úgyis el fogsz menni, a következőket fogadd meg:

1. Bagatelnek tűnik de ne rúgj be. Lehet inni, de tudjál magadról. Így a kockázat bármilyen bajnak is már csak minimális.

2. Ne veszítsd el a barátnőidet, figyeljetek oda egymásra.

Jó bulit

2022. dec. 29. 01:21
 57/63 anonim ***** válasza:
30%
Kizárt dolog, hogy elengedném. Bp-i vagyok, már 33 éves. De mikor 20on évesen jártam én is bulizgatni, nem egy necces szitum volt. Biztos nem engedném, lehet lepontozni.
2022. dec. 29. 08:19
 58/63 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Nagyon jó volt a buli,mindenki jófej volt, nem történt semmi baj.:)

2023. jan. 1. 20:12
 59/63 anonim ***** válasza:
67%
Ki gondolta volna 😂❤️
2023. jan. 3. 10:15
 60/63 anonim ***** válasza:
0%
Most röhöghettek, meg örvendezhettek, de nem egy ismerösömet eroszakolrak meg bo-n az UTCAN!!! Kislany, ne hidd h ha egyszer baj lesz, barki segit. Az emberek manapsag inkabb elforditjak a fejuket…
2023. jan. 3. 11:11
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!