Elengednétek a lányotokat Budapestre bulizni? Ha igen, milyen feltételekkel, ha nem, miért nem?
17 éves lányokról van szó, egészen pontosan 4 barátnőről. Vonattal kb 1 órára lakunk a fővárostól, este azzal mennénk és reggel azzal jönnénk haza. A szüleim úgy hiszem, hogy megbíznak bennem, habár nem voltam még olyan sokszor bulizni.(kb 3-4x) A bökkenő talán az, hogy én senkit nem ismerek, ahová megyünk. Ez egy házibuli lesz, az egyik barátnőm ismeri a házigazdát, rajta keresztül hívtak meg minket is. A barátnőm már volt velük, ő viszonylag jól ismeri őket, azt is tudja, hogy hol lesz helyileg.
Szerintetek? Ti így elengednétek a gyereketeket szilveszterkor?
Köszi a válaszokat!:)
Házibuliba úgy, hogy senkit nem ismersz soha, diszkóba sem pesten, vidéken is be akartak minket drogozni folyton 16-17-évesen, pesten meg pláne.
Házibuli jó lehet, ha olyan rendezi, aki ismersz személyesen, 27 évesen, gyerek nélkül nem akarok okoskodni, de tudom, hogy engem 10 éve se engedtek volna így egy, pedig akkoriban azért még biztonságosabb volt a világ valamivel.
Egyszer 16 évesen megengedték, hogy a netes pasimmal találkozzak szilveszterkor, ő az ország másik feléről eljött, és naiv mód hittem neki, mert 2 éve beszélgettünk neten, telefonon is, nos mondanom sem kell, hogy meg akart erőszakolni, és nagyon kevesen múlt, hogy megúsztam.
SOHA ne menj el idegenekhez bulizni.
24/L
Szó sem lehetne róla. Én is hisztiztem ilyenekért anyáméknak, de visszanézve, örülök neki, hogy sosem engedtek el. Két barátnőmet gyilkolták meg "távoli ismerősök" házibuliján. Egyikük beleesett a nyitott derítőbe részegen, a másik pedig kiveszekedett a 10. emeletről, lökték, de nem lehet bizonyítani.
Ne menj el. Egy vidéki diszkóban nagyobb biztonságban lesztek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!