Elengednétek a lányotokat Budapestre bulizni? Ha igen, milyen feltételekkel, ha nem, miért nem?
17 éves lányokról van szó, egészen pontosan 4 barátnőről. Vonattal kb 1 órára lakunk a fővárostól, este azzal mennénk és reggel azzal jönnénk haza. A szüleim úgy hiszem, hogy megbíznak bennem, habár nem voltam még olyan sokszor bulizni.(kb 3-4x) A bökkenő talán az, hogy én senkit nem ismerek, ahová megyünk. Ez egy házibuli lesz, az egyik barátnőm ismeri a házigazdát, rajta keresztül hívtak meg minket is. A barátnőm már volt velük, ő viszonylag jól ismeri őket, azt is tudja, hogy hol lesz helyileg.
Szerintetek? Ti így elengednétek a gyereketeket szilveszterkor?
Köszi a válaszokat!:)
Elengedném, csak kérném, hogy adja meg a pontos címet, ahol lesz a házibuli, ill. annak a barátnőnek a tel.számát, aki ismeri a házigazdát.
Elmondanám, hogy alapesetben senkit se fogok hívogatni meg ellenőrizgetni, csak ha gond van, akkor legyen kontakt lehetőségem.
Ill. ha nagyon óvatos vagyok, akkor nem fogyasztok alkoholt azon az éjjelen, hogy ha muszáj, bármikor autóba tudjak ülni.
De ilyen feltételek mellett igen, elengedném.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!