Elengednétek a lányotokat Budapestre bulizni? Ha igen, milyen feltételekkel, ha nem, miért nem?
Figyelt kérdés
17 éves lányokról van szó, egészen pontosan 4 barátnőről. Vonattal kb 1 órára lakunk a fővárostól, este azzal mennénk és reggel azzal jönnénk haza. A szüleim úgy hiszem, hogy megbíznak bennem, habár nem voltam még olyan sokszor bulizni.(kb 3-4x) A bökkenő talán az, hogy én senkit nem ismerek, ahová megyünk. Ez egy házibuli lesz, az egyik barátnőm ismeri a házigazdát, rajta keresztül hívtak meg minket is. A barátnőm már volt velük, ő viszonylag jól ismeri őket, azt is tudja, hogy hol lesz helyileg.
Szerintetek? Ti így elengednétek a gyereketeket szilveszterkor?
Köszi a válaszokat!:)
2022. dec. 27. 18:23
11/63 anonim válasza:
Lassan engedélyt se kell kérnie, miért ne? 15-6 évesen én se a szobámba ülve vártam az este 8at hogy lefeküdhessek aludni...
12/63 anonim válasza:
Elengedném, nem 12 éves hanem 17
13/63 anonim válasza:
Elengedném, ha tudnám, hogy megvan a magához való esze, és a barátnőinek is. Ha eleve négyen mennek el, akkor tudnak figyelni egymásra, kevésbé veszélyes.
14/63 anonim válasza:
Fuh 13 nem lennék a gyereked de még a párod se. Kinek hiányzik egy komplexusos börtönőr
16/63 anonim válasza:
"Lassan engedélyt se kell kérnie, miért ne?"
Hát, azért ez csak elméletben működik így.
17/63 anonim válasza:
17. Bizony. Amíg én tartom el, és nincs 18. én vagyok az ura, főnöke, Istene.
18/63 anonim válasza:
16: több százezer másikat meg nem. Irracionális amit csinálsz
19/63 anonim válasza:
Elengedném a lányomat. Azt kérném a lányoktól, hogy a házibuli helyszínét adó lakáson kívűl egy percre se veszítsék egymást szem elől egy pillanatra sem. Együtt menjenek és együtt is érkezzenek haza. És persze telefonszámot cserélnék mindegyik lánnyal, ha baj lenne tudjanak jelezni.
20/63 anonim válasza:
Ki van zárva, hogy elengedjem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!