Elengednétek a lányotokat Budapestre bulizni? Ha igen, milyen feltételekkel, ha nem, miért nem?
Figyelt kérdés
17 éves lányokról van szó, egészen pontosan 4 barátnőről. Vonattal kb 1 órára lakunk a fővárostól, este azzal mennénk és reggel azzal jönnénk haza. A szüleim úgy hiszem, hogy megbíznak bennem, habár nem voltam még olyan sokszor bulizni.(kb 3-4x) A bökkenő talán az, hogy én senkit nem ismerek, ahová megyünk. Ez egy házibuli lesz, az egyik barátnőm ismeri a házigazdát, rajta keresztül hívtak meg minket is. A barátnőm már volt velük, ő viszonylag jól ismeri őket, azt is tudja, hogy hol lesz helyileg.
Szerintetek? Ti így elengednétek a gyereketeket szilveszterkor?
Köszi a válaszokat!:)
2022. dec. 27. 18:23
61/63 anonim válasza:
igen mert egy emberrel megtörtént mindenkivel megfog. Mondom én. A budapesti 25 éves lányok egyik felet megölik a masikat meg megerőszakolják mindenki veszélyben van úristennn 😂😂😂
62/63 anonim válasza:
Szerintem is úgy lesz a legjobb ha bezárjuk a lányt egy ketrecbe és 35 éves koráig ki se engedjük
63/63 anonim válasza:
Nem caak egy ismerösômöm járt igy. Es meg hany olyan no van, aki el se mondja senkinek soha…
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!