Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Elengednétek a lányotokat...

Elengednétek a lányotokat Budapestre bulizni? Ha igen, milyen feltételekkel, ha nem, miért nem?

Figyelt kérdés

17 éves lányokról van szó, egészen pontosan 4 barátnőről. Vonattal kb 1 órára lakunk a fővárostól, este azzal mennénk és reggel azzal jönnénk haza. A szüleim úgy hiszem, hogy megbíznak bennem, habár nem voltam még olyan sokszor bulizni.(kb 3-4x) A bökkenő talán az, hogy én senkit nem ismerek, ahová megyünk. Ez egy házibuli lesz, az egyik barátnőm ismeri a házigazdát, rajta keresztül hívtak meg minket is. A barátnőm már volt velük, ő viszonylag jól ismeri őket, azt is tudja, hogy hol lesz helyileg.

Szerintetek? Ti így elengednétek a gyereketeket szilveszterkor?

Köszi a válaszokat!:)

2022. dec. 27. 18:23
1 2 3 4 5 6 7
 41/63 anonim ***** válasza:
87%
😂😂😂csoda hogy túléled najooo 😂😂😂 mintha az ukran frontra menne
2022. dec. 27. 20:13
 42/63 anonim ***** válasza:
84%
Az itt leírtak alapján logikus következtetés lenne hogy Budapesten 25 év alatti lányok egyáltalán nincsenek mert mindet megölték
2022. dec. 27. 20:16
 43/63 anonim ***** válasza:
84%
Ne vicceljetek már. Tinédzser koromtól jártam el egyedül Budapesten bulizgatni, már felnőtt vagyok, és sosem erőszakoltak meg, sosem lett semmi bajom. Persze mindig észnél voltam, és kerültem a veszélyes helyzeteket. Mai napig is simán elmegyek egyedül bárhova, nőként.
2022. dec. 27. 21:35
 44/63 anonim ***** válasza:
87%
A budapesti 17 éves lányok is általában Budapestre járnak házibuliba. Mégsem halt még ki Budapest.
2022. dec. 27. 22:14
 45/63 anonim ***** válasza:
90%
Mik ezek a hozzászólások? Érdiként rendszeresen jártam fel Bp-re bulizni a barátnőimmel, soha nem lett semmi bajunk. Most meg itt lakom, nem értem miért tesznek úgy páran mintha valami no go zóna lenne ez a város.
2022. dec. 28. 00:27
 46/63 anonim ***** válasza:
81%
Hát amilyen kommentek vannak, páran kb úgy viselkednének a nőkkel mint bizonyos országokban, ahol általában csadorban járhatnak csak a nők....
2022. dec. 28. 00:29
 47/63 anonim ***** válasza:
89%

Én pestiként csak pislogok a válaszokon :D Semmi bajod nem lesz. Ésszel kell viselkedni és ennyi.

20L

2022. dec. 28. 07:36
 48/63 anonim ***** válasza:
41%
A kérdés szempontjából a Budapest szerintem lényegtelen információ. Bennem egy kicsit más kérdések merültek fel. Szerintem a két legnagyobb probléma, hogy messze van a kérdező lakóhelyétől és vadidegeneknél, tehát ha esetleg gond van nem olyan könnyű lelépni. Ilyen távolságból még autóval is sok idő odamenni, ha egyáltalán van a szülőknek autója. Mivel idegenek a lánynak sincs halovány fogalma se róla, hogy hogyan viselkednek, főleg ivás után. Ha rosszul érzi magát, mert elfajul a buli vagy mert nem ismer senkit az még a legkisebb gond, kibírja reggelig, ő akarta. Ha viszont részegen erőszakoskodik vele valaki, akkor mi a fene lesz? Észreveszik egyáltalán és megvédik a barátnői? Ha rosszul alakulnak a dolgok mégis hova megy az éjszaka közepén?
2022. dec. 28. 09:00
 49/63 anonim ***** válasza:
80%

Nem tudom, és nem őmiatta.

Én 21 voltam, amikor a házibuliban majdnem megerőszakolt egy srác. Fáradt voltam és kicsit lepihentem, erre ő utánam jött, mondván "ne legyek egyedül".

Ajtó becsuk, és rám mászott (azt hitte, berúgtam és szabad a pálya).

De más buliban is volt olyan srác, aki minden csajnál próbálkozott és nem lehetett levakarni. :(

Ha a lányom megbízható, oké. A barátnői is, vigyáznak egymásra, vagy lelépnek? Mert az is szarügy, ott hagyják egyedül, stb.

2022. dec. 28. 09:12
 50/63 anonim ***** válasza:
66%
Elengedném, de ő tutira a vele egykorú unojatesóját is hívná, aki fiú, és mindig nagyon figyelnek egymásra. Szoval őket már 15 évesen elengedtük. Teged nem ismerlek, nem tudom.
2022. dec. 28. 10:02
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!