Elengednétek a lányotokat Budapestre bulizni? Ha igen, milyen feltételekkel, ha nem, miért nem?
17 éves lányokról van szó, egészen pontosan 4 barátnőről. Vonattal kb 1 órára lakunk a fővárostól, este azzal mennénk és reggel azzal jönnénk haza. A szüleim úgy hiszem, hogy megbíznak bennem, habár nem voltam még olyan sokszor bulizni.(kb 3-4x) A bökkenő talán az, hogy én senkit nem ismerek, ahová megyünk. Ez egy házibuli lesz, az egyik barátnőm ismeri a házigazdát, rajta keresztül hívtak meg minket is. A barátnőm már volt velük, ő viszonylag jól ismeri őket, azt is tudja, hogy hol lesz helyileg.
Szerintetek? Ti így elengednétek a gyereketeket szilveszterkor?
Köszi a válaszokat!:)
Én pestiként csak pislogok a válaszokon :D Semmi bajod nem lesz. Ésszel kell viselkedni és ennyi.
20L
Nem tudom, és nem őmiatta.
Én 21 voltam, amikor a házibuliban majdnem megerőszakolt egy srác. Fáradt voltam és kicsit lepihentem, erre ő utánam jött, mondván "ne legyek egyedül".
Ajtó becsuk, és rám mászott (azt hitte, berúgtam és szabad a pálya).
De más buliban is volt olyan srác, aki minden csajnál próbálkozott és nem lehetett levakarni. :(
Ha a lányom megbízható, oké. A barátnői is, vigyáznak egymásra, vagy lelépnek? Mert az is szarügy, ott hagyják egyedül, stb.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!