Mit tennétek a helyemben?
Figyelt kérdés
Szeretem a szüleimet, de szorongó ülözési és irányításmániások. Elváltak, apám persze jobban tud mindent anyámnál és sarokba akar szorítani azzal, hogy nem vagyok önálló. Pénz az van, de nekik semmisem jó amit csinálok, hol szarban hagynak, hol szarbataszítanak. Persze elhitetik velem hogy nekem milyen jó dolgom van, csak csináljam amit mondanak. Néha eljópofizunk, de már aznap képesek meghülyülni..meg Manipulálni. Hogy lehet az ilyen hullámzó hangulatú emberekkel kiegyezni? Tényleg az agyamra mennek a negatívitásukkal amit sujkolnak belém nap mint nap, nagyon betegek....mire számíthat ilyen szülőkkel az ember, a jövendőbeli családomat is kicsinálják lelkileg? Vagy csak engem? :/ mellettük kb. csak szolga lehetek, mivan ezekkel?2022. okt. 31. 21:49
62/64 anonim válasza:
Borzalmasan csapongsz, mindenkit kielemzel holott magaddal szemben vak vagy, mint a kvaélet. Semmi emberi kapcsolatod, latszik, hogy kezdesz belebolondulni. Ne haragudj, de ez számomra beteg, hogy otthon heréskedsz, és közben szételemzed a családod unalmadban, mert neked bszik felnőni, 30 évesen. Ritka unszimpatikus vagy, nem csoda, hogy nincs senki melletted.
63/64 A kérdező kommentje:
Nem vagyok beteg, de csapongok ja.
2022. nov. 2. 12:29
64/64 anonim válasza:
"Mit tennétek a helyemben?"
Keresnék munkát, aztán elköltöznék a szüleimből, önálló életvitelt alakítanék ki, velük pedig a továbbiakban havonta pár alakalommal találkoznék, közben pedig rendszeresen járnék pszichológushoz, és megpróbálnám magamat rendbe tenni pszichésen, lelkileg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!