Mit tennétek a helyemben?
Figyelt kérdés
Szeretem a szüleimet, de szorongó ülözési és irányításmániások. Elváltak, apám persze jobban tud mindent anyámnál és sarokba akar szorítani azzal, hogy nem vagyok önálló. Pénz az van, de nekik semmisem jó amit csinálok, hol szarban hagynak, hol szarbataszítanak. Persze elhitetik velem hogy nekem milyen jó dolgom van, csak csináljam amit mondanak. Néha eljópofizunk, de már aznap képesek meghülyülni..meg Manipulálni. Hogy lehet az ilyen hullámzó hangulatú emberekkel kiegyezni? Tényleg az agyamra mennek a negatívitásukkal amit sujkolnak belém nap mint nap, nagyon betegek....mire számíthat ilyen szülőkkel az ember, a jövendőbeli családomat is kicsinálják lelkileg? Vagy csak engem? :/ mellettük kb. csak szolga lehetek, mivan ezekkel?2022. okt. 31. 21:49
41/64 A kérdező kommentje:
A szakmai szintet....igen de lehúzó a természetük, depresszionalizáló, de csak 60%ban. Ami pont elég ahhoz ha támogatásra lenne szükségem, lehúzzanak, de nem túl sok ahhoz hogy ne lakjak otthon......viszont vannak ilyen érzelmi hullámvölgyek amikor napokig ki van akadva a család. Amúgy gondd van a párkapcsolati mintával is mert megcsalások voltak hazugságok csalódások szóval van mit felfejteni.
2022. nov. 1. 21:38
42/64 A kérdező kommentje:
Igen, hogy megmutatom, és akkor mi van...úgyértem nem ezzel van a gond, hanem ők csak magukat fényezik azzal, hogy micsuda nagy emberek, mikor egy normális gyerekszobám nem volt ahol tudtam volna tanulni, mert vagy szegény tesóm ingázott ide-oda vagy a mostohaanyámat kellett kerülgetnem. Elképzelhetitek hogy lehet így egy egyetemet elvégezni.
2022. nov. 1. 21:42
43/64 A kérdező kommentje:
Mert közbe ment az egymás alaptalan ócsárolása, szóval volt egy mérgező környezet, amikor fiatalabb voltam és ezért még én voltam hibás hogy nem oldom meg az életüket.?:/
2022. nov. 1. 21:45
44/64 anonim válasza:
Kifogás meg önsajnálat az van!
Akkor sajnáld magad, várd a csodát, h hirtelen megváltoznak! Nem fognak!
Maradj akkor ott, legyél depressziós továbra is és kész. Minek kérdezel akkor itt ha lese szrd a válaszokat?
Menj szakemberhez! Költözz el, fogad el, h a szüleid ilyenek és ha nem szakdsz el onnan meg hagyod magad vissza húzni akkor meg ne itt picsogj.
45/64 anonim válasza:
44*
Vegyél kutyát, macskát...
Keress hobbit, barátkozz.
46/64 A kérdező kommentje:
Ja a másik, hogy azt hiszik mindent tudok születésem óta, gondolatolvasó vagyok és természetes, hogy a szerencsétlen embereket sajnáljam és áldozzam föl magam a buli az élet oltárán. Persze az életükbe semmi buli nincs, mert jól érezni csak úgy tudod magad hogy elhülyülsz ők viszont tökéletesek és ilyet nem lehet. Amúgy sok kudarc van az életükben és én vagyok az egyik lábtörlőjük. Az anyámnak meg az édesapámnak. Jogos? :D
2022. nov. 1. 21:49
47/64 A kérdező kommentje:
Jó hát vhova is kikell írni, nem szeretek picsogni, de ez tényleg picsogás, ők is picsognak ezt vettem át. További észrevételeket is szivesen fogadok és átolvasom az eddigieket is megint.
2022. nov. 1. 21:51
48/64 A kérdező kommentje:
Amúgy nem az elköltözés a baj, hanem hogy megakarom oldani a konfliktusokat, csak lehet hogy megszokták és már úgy gondolkodnak, hogy lekell szarni mindenkit csak menni a fejünk meg az intuicio után, ami meg egyáltalán nem adeqvát és még ki is nyilvánítják. Sza nem úgy van hogy csináldd amit akarsz, vagy ez jó lenne, vagy, hanem hogy ez ugyse sikerül, annak nincs értelme, majd rájössz hogy hülyevagy, de akkor legalább jól megtanulod, azt is magadtól, mert azért az élet szar szopjál, jó szopni.. sza érted egy elég alkesz style, bár alkoholtagadók sajnos
2022. nov. 1. 21:57
49/64 A kérdező kommentje:
És azthiszik hogy szenvedni és szopni egyenlő a teljesítménnyel meg a jólléttel, de engem erre tanítottak. :/ pedig sztem nem, ugyanis ha gondolkodsz megtalálhatod a módját hogy jobb dolgod legyen, mégse ezt látom, hanem a másikramutogatást és kifogásgyártást. Pepitaba
2022. nov. 1. 22:01
50/64 anonim válasza:
De ha ilyenek tényleg mit akarsz megoldani? Komolyan kérdem!
Mutasd meg nekik akk h igen is megy amibe bele kezdesz és kész!
Szedd már össze magad!
Barátaid vannak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!