Mit tennetek a helyemben?
ha kollégiumos vagy és azért vagy bent lakásos akkor én csak ünnepekor és nyáron mennék hazza illetve (tudom drága) szihcologushoz mennék mert ő tudd segíteni a szorongásodon de ha nem akkarsz magánhoz elmenni asszem kb mindenhol van iskolai szichológus legalábis nálunk van. kezdj el edzeni futni gyúrni stb. ezzek is segítenek.
(bocsss a helyes írásért )
Kérdező: ha koleszos vagy, menj oda vissza.
Apádnak ha egy olyan ember lenne mellette, aki teljesen olyan mint ő (tükörképe, ami ugye nem létezik), abba is ugyanúgy belekötne. Vannak ilyen undorító emberek.
Örülj neki hogy nem lettél olyan lelki bántalmazó mint ő.
Az önbizalmadat, önértékelésedet gondolom elvette, vagy aláásta, fontos hogy ezeket ne hidd el, tudatosítsd hogy egy szegény, sikertelen, megkeseredett embertől származnak, aki csalódott sokmindenben és rád vetíti a sikertelenségét, vagy azt, hogy ő nem mert lépni az életben.
Ha teheted és van rá módod, vedd igénybe pszichológus segítségét.
Élőben gyakorolj, (először, nem feltétlenül ismerkedési szándékkal) menj oda egy lányhoz, kezdeményezz beszélgetést. Mindegy hogy "tetszik-e vagy nem" külsőleg. Mármint ezt arra értem, hogy "gyakorlás szempontjából" mindegy, kommunikáció fejlődik.
A megoldás végleg eltávolodni tőle
Nyáron diák munka.Tábor bármi hogy ne kelljen otthon legyél.
Amít mond ne halld meg
Majdanán ha független leszel mutasd meg neki egyedül a saját erődből mire jutottál.Minden jót neked minden rossz egyszer véget ér és jön valami sokkal jobb!!
Becsüld magad, magadnak bizonyíts!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!