Mit tennetek a helyemben?

Figyelt kérdés
Apam allandoan lehuz moralisan. Minden nap belekot valamibe amit csinalok, azt mondja egy semmi vagyok es alig varja mar takarodjak vissza a bentlakasba. De egyszeruen nem csinalok semmit, segitek nekik probalok megfelelni. Mar annyira lehuz, hogy nyomorultnak erzem magam, nincs semmi batorsagom (pl. odamenni egy lanyhoz), mert hogy is menjek oda ha ekkora nyomorult vagyok. Ti mit tennetek a helyemben?

2022. ápr. 28. 22:00
 1/10 anonim válasza:
100%

ha kollégiumos vagy és azért vagy bent lakásos akkor én csak ünnepekor és nyáron mennék hazza illetve (tudom drága) szihcologushoz mennék mert ő tudd segíteni a szorongásodon de ha nem akkarsz magánhoz elmenni asszem kb mindenhol van iskolai szichológus legalábis nálunk van. kezdj el edzeni futni gyúrni stb. ezzek is segítenek.

(bocsss a helyes írásért )

2022. ápr. 28. 22:26
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Menj vissza a bentlakásba. Egyet tanulj meg amúgy, bármit csinálsz, nem lesz megfelelő, ne is erőlködj ezen.
2022. ápr. 28. 22:28
 3/10 anonim ***** válasza:
95%
Sose fogom megérteni, hogy egy gyerekkel hogy bánhat így az apja. Sajnálom. Keress pszichológust, és ne menj haza soha
2022. ápr. 28. 22:57
 4/10 A kérdező kommentje:
Es az is igaz, hogy soha eleteben nem utot meg, kisujjaval nem nyult hozzam, cserebe allandoan megszol valamivel s hat elegge nehezen tudom lenyelni. Mindig ugy csinaltam mindent ahogy o mondott, mert olyan akartam lenni, mint o, es akkor ezt kapom…
2022. ápr. 28. 23:17
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Remélem ez tényleg múltidő, hogy olyan akartál lenni, mint ő.
2022. ápr. 28. 23:30
 6/10 A kérdező kommentje:
Nehany szempontbol meg most is, de ilyent sose csinalnek a gyerekemmel. Elhiszem, ha nem tudom mit csinaltam volna (lopni verekedni stb), de sose voltam ilyen, mindig a tisztesseges utat valasztottam.
2022. ápr. 28. 23:49
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Simán ne foglalkozz vele, mintha nem si mondott volna semmit.
2022. ápr. 29. 00:48
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező: ha koleszos vagy, menj oda vissza.

Apádnak ha egy olyan ember lenne mellette, aki teljesen olyan mint ő (tükörképe, ami ugye nem létezik), abba is ugyanúgy belekötne. Vannak ilyen undorító emberek.

Örülj neki hogy nem lettél olyan lelki bántalmazó mint ő.

Az önbizalmadat, önértékelésedet gondolom elvette, vagy aláásta, fontos hogy ezeket ne hidd el, tudatosítsd hogy egy szegény, sikertelen, megkeseredett embertől származnak, aki csalódott sokmindenben és rád vetíti a sikertelenségét, vagy azt, hogy ő nem mert lépni az életben.

Ha teheted és van rá módod, vedd igénybe pszichológus segítségét.

Élőben gyakorolj, (először, nem feltétlenül ismerkedési szándékkal) menj oda egy lányhoz, kezdeményezz beszélgetést. Mindegy hogy "tetszik-e vagy nem" külsőleg. Mármint ezt arra értem, hogy "gyakorlás szempontjából" mindegy, kommunikáció fejlődik.

2022. ápr. 29. 04:18
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Egyszerűen odaállnék elé, és megmondanám, hogy ez nem az ő élete, és nem neki kell irányítania. Ha ez sem segít, akkor nem törődnék vele, és nem segítenék többet neki.
2022. máj. 2. 07:19
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

A megoldás végleg eltávolodni tőle

Nyáron diák munka.Tábor bármi hogy ne kelljen otthon legyél.

Amít mond ne halld meg

Majdanán ha független leszel mutasd meg neki egyedül a saját erődből mire jutottál.Minden jót neked minden rossz egyszer véget ér és jön valami sokkal jobb!!

Becsüld magad, magadnak bizonyíts!

2022. máj. 2. 12:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!