A barátnőm fia rendszeresen kölcsönkér tőlem.Úgy döntöttem már nem adok neki.Ti mit tennétek a helyemben?
Annak igen. Eddig is butus voltál hogy adtál neki, de eztán nyugodtan mondjad meg, hogy felejtsen el. Ha továbbra is pénzeled, meg is érdemled, hogy megkopasszon.
Beszélj az anyjával, tudjon róla ő is, az ő dolga lenne rendberakni a gyereke életét.
Én nagyon ki lennék bukva, ha titkos pénzügyed lenne az éppenfelnőtt gyerekemmel a hátam mögött. Első körben azért, mert közös kasszán vagyunk(gondolom), ha kölcsönadunk nagyobb összeget, mint 200ezer, akkor tudnunk kell róla. Második körben azért, mert a gyerekem pénzeled, és a pénzügyi nevelés közös meló! Harmadrészt azért, mert tudod, hogy szerencsejátékfüggő, és így is pénzeled. Remélem ha drogfüggő lenne, nem adnál neki..
Igen, te vagy a felnőtt, a beszámítható, nem a srác. Ez nem jófejség, ne adj neki, és bocsánatkérés mellett mondd el az anyjának, hogy ez van. Bár ő sem lehet a helyzet magaslatán, ha kölcsönt vett fel szerencsejátékhoz.. két balek komolyan, a gyereknek segítség kell, nem pénz.
27 éves??
El kell vele beszélgetni, hogy ez szerencsejátékfüggés, nem fog több pénzt kapni, viszont befizetitek terápiára vagy biztos nekik is van valami elvonó.
Fontos, hogy rendezze a dolgot, különben ez és ez(verés és lealjasodás a pénzért) vár rá. Segítségre szorul, nyugodtan felhozhatod, hogy játékra kér pénzt, hónapokon át tartozik, nem tud elszakadni a játéktól és a családját is kisemmizi. Meg lehet mondani, hogy az anyját is hitelre veszi rá..
Amúgy nincs valami pszichés baja, ami eddig nem került felfedezésre? ADHD, autizmus? Vagy mitől ilyen az élete?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!