A barátnőm fia rendszeresen kölcsönkér tőlem.Úgy döntöttem már nem adok neki.Ti mit tennétek a helyemben?
200 ezret? Mondd, te normális vagy?
Én 20-at sem adtam volna, mert mentálisan beteg. Függő.
"Aha,a végén még én leszek a hibás,hogy pókerezik a gyermek."
Nem, nem te vagy, viszont ha tudatában voltál a szerencsejátékos múltjának, akkor elég nagy butaság volt pénzt adni neki. Egyszer még úgy ahogy oké, de amikor úgy kér hogy még az előzőt sem törlesztette rendesen, azzal csak kidobod a pénzed az ablakon. Zárd el a pénzcsapot, ha legközelebb kér, mondj nemet (meg én rákérdeznék hogy mire kell pontosan, és nem elégednék meg a "bajban vagyok" és "most nem tudok" válaszokkal), illetve avasd be a párodat is.
"Aha,a végén még én leszek a hibás,hogy pókerezik a gyermek."
Nem azért vagy hibás, mert a gyerek pókerezik, hanem mert tudsz róla, hogy bajban van (visszaesett a függőségbe) és elhallgatod az anyja elől, meg még segíted is, ahelyett, hogy segíteni próbálnál.
Mondd, te ennyire hülye vagy? Én tuti kidobnálak, ha ezt megtudnám és a párod lennék. Ekkora barmot.
És ha kérdezed, mi jogosít fel arra, hogy becsméreljelek: a tetteid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!