A férjemmel és a 8 éves gyerekünkkel sajnos anyósnál lakunk. Anyósom és férjem napi szinten ordibálnak a gyerekkel, káromkodva is nagyon sokszor. Mit tennétek a helyemben?
1. Nem vagyunk romák, ha valaki azt hinné, csak mert anyósom és párom erőteljesen káromkodik 2. Anyósom hiába dolgozott gyerekek mellett óvodaban, valamiért a vér szerinti unokájával már egyre jobban veszekszik. Akkor is ha csak kiborít valamit a pohárból.
Tény és való a gyerkőcünk figyelemzavaros, hiperaktív, neurológusnál is voltunk és járunk vele fejlesztésre. Ő kicsit más. Ha valami rosszat csinál, azt sem szándékosan.
A férjem is i.ten. f@cázik a gyerekkel!
Én hiába csitítgatom hogy vegyék vissza magukat, csak azt kapom vissza, hogy én is ha úgy van, veszekszek a gyerekkel (de nem káromkodva), és nem úgy hogy a szomszédok is hallják.
Mert igenis volt már úgy hogy ismerős megkérdezte négyszemközt, hogy a párom miért ilyen idegbeteg...
Meg ha anyósom viszi magával a gyerkőcöt a boltba az úton végig civakodnak és ezt hallom vissza... sajnos nem jön ki anyósom a gyerekünkkel...
Már attól félek hogy valaki feljelent minket a gyámügynél a gyerek szóbeli bántalmazásáért...
A párom megmondta hogy nem fogja itthagnbi az anyját, pedig erről már volt nem 1* komolyabb beszélgetésünk, hogy senkinek nem lesz jó, ha évtizedekig együtt élünk! Anyosom meg még nagyon fiatal, gitt 62 évesen.
Nem látja be ennek az együttélésnek a legkomolyabb hátrányát...
De anyósom is tehet rólam mert nagyon maga mellett tartaná a fiátm különben egyedül élne egy hatalmas kétszintes házban..
Akkor most mar igya a levét ennek hogy nem arra nevelte a fiát hogy Önállóskodjon.
Azért is könyörögtem már, hogy legalább egy külön bejáratot alakítsunk ki...
De erre a részre sem hajlik a párom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!