Három gyerekünk van, és sajnos elszakadt a gumi 2 hete . Vettem escapellt, de mivel ma se jött meg, csináltam tesztet. Nem tudom most mi van mert nem egyértelmű pozitív. Az lehetek?
Bocsánat,de mindig van más választás-kivéve ha a Te életed a tét!
Én is 3 lurkó mellett teszteltem pozit tavaly májusban! A legnagyobb carban voltunk akkor anyagilag,az Apuka sem járt haza csak két hetente,minden rám volt maradva,és erre még a hely szűke is rájött,meg persze hogy a Párom sem akart még egy gyereket! Sokáig,nagyon sokáig hallgattam,hogy minek még egy...stb. Erre rájött,hogy anyagilag még nagyobb carba kerültünk,majd feküdnöm kellett a 23. héttől,mert nyílni kezdtem,a méhnyakam is megrövidült,fenn állt a kora szülés veszélye. Nagyon rossz volt,de túl lettünk rajta! És tudod mit? Életem legjobb tette volt,hogy kiálltam ezért a babáért!!!!
Azt,hogy a Margitban mi a menet,nem tudom,általánosságban tudok annyit,hogy bemész,megállapítja hogy terhes vagy e vagy sem,megkérdezik megtartod e,ha a válasz nem,akkor irány kétszer a gyermekvédelmisek,ahol beszélgetned kell,és felajánlják a segítségüket ha mégis megtartanád. (elmondják milyen módon segít az önkormányzat anyagilag,ajánl ruhákat,eu-s segélycsomag ha érkezik,akkor részesülhetsz benne) Ha ez után sem változott a nézőpontod,akkor adnak időpontot az abra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!