Mit tennétek a helyemben?
Figyelt kérdés
Szeretem a szüleimet, de szorongó ülözési és irányításmániások. Elváltak, apám persze jobban tud mindent anyámnál és sarokba akar szorítani azzal, hogy nem vagyok önálló. Pénz az van, de nekik semmisem jó amit csinálok, hol szarban hagynak, hol szarbataszítanak. Persze elhitetik velem hogy nekem milyen jó dolgom van, csak csináljam amit mondanak. Néha eljópofizunk, de már aznap képesek meghülyülni..meg Manipulálni. Hogy lehet az ilyen hullámzó hangulatú emberekkel kiegyezni? Tényleg az agyamra mennek a negatívitásukkal amit sujkolnak belém nap mint nap, nagyon betegek....mire számíthat ilyen szülőkkel az ember, a jövendőbeli családomat is kicsinálják lelkileg? Vagy csak engem? :/ mellettük kb. csak szolga lehetek, mivan ezekkel?2022. okt. 31. 21:49
11/64 anonim válasza:
Költözz el, és akkor nem lesz ilyen gondod.
12/64 anonim válasza:
"a jövendőbeli családomat is kicsinálják lelkileg? "
Jelenleg a szüleiddel élsz, ők pénzelnek.
Mikorra tervezel önálló felnőtt lenni? Majd 50 évesen akarsz gyereket?
13/64 A kérdező kommentje:
5-os na ezaz, de állandóan kiderül részükről a képmutatás, teljesen kimondom a véleményem, általában az állításaik frázisok és hátatfordítanak, mert hogy ők jobban tudják felveszik azt a maszkot, hogy ugyis nekik van igazuk én csak egy hülyegyerek vagyok, de az a problem, hogy náluk ez érzelmi szinten tényleg itt megáll. Nincs kedvük normálisan gondolkodni, fafej módon, akármit gondolnak, annak kell igaznak lennie, Észveszejtő. Ráadásul orvosok. Komolyan mondom és beadják nekem hogy hülye vagyok. Miért utálnak ennyire? Nem vagyok hülye betegen élnek, hülyére dolgozzák magukat szó szerint csak hogy a testvéremnek a kisujját se kelljen megmozdítania, hogy a betegség3ből kijöjjön, de vagyonokról van szó. Anyám legfőképp, de apám is, mindenkinek nyalja a seggét, segítenek pitiznek, hogy ne sérüljön az önbecsülésük, de mivelünk mint a szeméttel úgy bánnak. És lesülyedtek egy kocsmatöltelék értelmi szintjére....nem simán az indulat beszél belőlem, hanem tényleg.
2022. nov. 1. 00:13
14/64 A kérdező kommentje:
Szeretnék azthinni milyen nagyszerűek, közben morálisan a béka segge alatt vannak. Olyan nárciszok, mindíg csak azt figyelik, nehogy sérüljenek és még előtte támadnak....de már bekészítik az okos szövegeket amivel le tudják nyomni a másikat. De ez igaz az unokatestvérekre is...stb, de a család más tagjairól csak a rosszat emlegetik, képtelenek egészséges lelkivilággal élni.
2022. nov. 1. 00:17
15/64 anonim válasza:
Jaja… mindenki hülye csak te vagy helikopter
16/64 A kérdező kommentje:
És nem tudom ki írta, hogy hogy pofázok, azért írtam hogy értelmes emberek írjanak, ne azok akik jönnek kioktatni, amikor tanácsot kérek. Arról van szó. Igen befoghatnám a pici számat, és akkor mivan a családmodellel, meg az értékekkel. Amúgy kaptam jó választ, azt köszönöm. Amúgy sajnos nem függetlenedtem még. Ez is az idióta légkör miatt van, ahol azt puffogtatják, hogy későn érőek a mai fiatalok, mondják ezt a debilizálódott felnőttek, akiknek fingjuk nincs milyen értékrend a normális, csak lemásolnak valamit, amit könnyű reprezentálni az unitt befordult életükben. És ez a leválás is egy frázis, a felnövés szerintem ott kezdődik, hogy megjelennek a nemi jellegek, tudsz kapcsolódni a felnőtt társadalomhoz, párt választasz, családot alapítasz, nem ott hogy elmész albiba és élsz egy életet ami csak a megélhetésről szól és gyereket csinálsz. De lehet hogy a szüleim is ebbe nőttek bele. Bezáródtak egy buborékba és úgy néz ki nem látnak ki belőle.
2022. nov. 1. 00:28
17/64 A kérdező kommentje:
Nyilván nem és osztom az észt, de ezt látom. Azt látom hogy csökönyösek és zárkózodtak. Plusz egy alpári viszonyulás az emberekhez, de manipulálnak is látom. És engem hülyének néznek.
2022. nov. 1. 00:30
18/64 A kérdező kommentje:
Van is egy ilyen embertipus, hogy "ellenségkeresők". Bizalmatlanok az emberekkel, csak a saját jódolgukat nézik, és minden szituációt úgy alakítanak, hogy nekik a legkielégítőbb legyen.
2022. nov. 1. 00:33
19/64 A kérdező kommentje:
Plusz ha erre válaszol vki. Például tapasztalható sémák is vannak, teljesen megbetegítik a hétköznapokat. Pl büntetőkészenlét, meg hogy sajnáljuk az elesettet(de ilyen beteges szinten), elhagyatottság séma, mádám vagyok séma, önfejűség séma és társai...
2022. nov. 1. 00:36
20/64 A kérdező kommentje:
Dependencia-inkompetenci, sérülékenség-veszélyeztetettség, KUDARCRAÍTÉLTSÉG séma komolyan, meg önfeláldozás séma, de van más is és egyszer szóba került, ilyenekről tudnak és el akarta tagadni, mert a battyam elmondta. De nem hallottam olyat tőle hogy ez a probléma van. Csak mondjuk belőlem is függő személyiséget akar csinálni szerintem.....vagy csak ezt látja belém. Mit lehet az ilyennel kezdeni? Lehet ezen segíteni? Pszihiáterhez eljárt az is csak abban segített neki hogy kipanaszkodja milyen rossz ember az apám, persze cognitiv viselkedes vagy sématerápia nincs.
2022. nov. 1. 00:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!