Mit tennétek a helyemben?
Értelmes gondolatok! Nem mindenkire meg mindenre kell fogni, h 30 évesen nem léptél még le onnan!
Nekem is ful szar a családom mégse szidok mindent, hanem tettem azért, h elszabaduljak onnan!
És ha párkapcsolat nincs akk otthon kinlodsz?
Szedd össze magad és kezdj az életeddel valamit!
Látom, kvahosszan megy a fejtegetés, hogy mások idióták, de kényelmesen átugrottad a kérdést, hogy mi a tökömért nem sikerült felnőni 30 évesen????
Költözz el, nem kell a pszicho blabla. A problemáid nagy része azonnal megoldódna.
"Bocs, csak anyám pszichiáter végzettségű, sza tisztában van a jelenséggel, így mondd rám hogy élősködő here vagyok"
Mi köze annak hogy anyád pszichiáter, ahhoz, hogy te egy here vagy és otthon laksz, csak mert kényelmesebb, mint saját lakásban a saját szros gatyádat mosni magadra? A felnőtté válás azzal kezdődik, amit írtál: nemi jellegek, stb, majd megjelenik az igeny, hogy magánéletem legyen, eltartsam magam, szóval hogy leszakadjak anyám melleről. Neked ez 30 évesen ndm sikerült, basszus, tök beteg. És még te szidod a környezeted.
30 éves vagy? Azt hittem 20-21 max.
A helyükben én mondjuk már rég megmondtam volna, hogy dolgozol, akkor nyugodtan elköltözhetsz.
Te nem érzed, milyen gáz?
Eleve a teszetoszaságod - ilyen környezetből eleve menekülnék, ők viszont vszeg az szeretnék, hogyha nyugtuk lenne és nem élne ott a 30 éves gyerekük, ezért ilyenek.
"nem élek párkapcsolatban ezert anyámnál lakom"
Az ilyen párkapcsolattól mentsen meg az ég, aki ha nincs partner aki főzmostakarít eltart, akkor van anyuka aki megteszi ugyanezt.
Úristen, és nem veszi észre magát...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!