Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mennyire avatjátok be a...

Mennyire avatjátok be a szüleiteket a szerelmi/szexuális életetekbe?

Figyelt kérdés

Egy ideje találkozgatok egy férfivel, működik közöttünk a kémia, de tudom, hogy nem ő lesz a férjem... Emiatt nem is érzem, hogy annyira a szüleim orrára kéne kötnöm, hogy kicsoda ő, mivel foglalkozik stb. Nem szégyellem sem őt, sem a családomat, de nagyobb korkülönbség van közöttünk, mások a (hosszútávú) terveink is. Jól érzem magam vele, érzelmek is játszanak, de az életkorunkon nem tudunk változtatni.

Unokatestvérem 1 évvel fiatalabb, mint én, és ő még 14 évesen összejött a barátjával, tipikus "high school sweethearts" kapcsolat a mai napig. A srác ott van minden családi ünnepségen, én meg olyankor hallgatom, hogy nekem mikor lesz már valakim, én mikor mutatok be nekik valakit végre? Szeretem a nagynénéméket, unokatesómmal is jóban vagyok, de mivel az ilyen alkalmak után minimum fél napig az a téma, hogy miért nincs senkim, néha nincs is kedvem találkozni velük.

Konkrétan volt, hogy a nagyim megkérdezte, a fiúkat szeretem-e egyáltalán?! Mert őt az sem zavarná, ha barátnőt viszek haza, csak találjak valakit.

21 vagyok, szóval ne egy 30+-os vénlányra gondoljatok, aki egyedül él 10 macskával.

Barátnőim szerint egyszer vigyem haza a fent említett férfit, valószínűleg az, hogy közel 50 éves, bőven elég beszédtéma lesz ezek után. Én ezt nem akarnám nagy dobra verni, főleg mert tudom, hogy hosszútávon nincs jövője közöttünk a dolognak.

2022. okt. 3. 18:11
1 2 3 4 5 6
 51/52 anonim ***** válasza:
78%

"30-32 évesen már szeretnék feleség, anyuka lenni. Ennyi." - akkor vagy menj el terápiára és derítsétek ki, miért fekszel egy vénfiú alá és rettegsz, hogy mit szól a családod hozzá, vagy csináltasd fel magad a vénfiúddal, mert normális férfinak te akkora red flag vagy, mint a ház.

Egyébként a magadfajták érzik magukat öregnek 30 évesen, mert olyan üresek, mint a kiszáradt kút. Nyilván kell neked a gyerek 30 éves korodra, legalább annyit fel tudsz majd mutatni, hogy te szültél már. És ennyi. Szép kilátásaid vannak. Tudom, nem ezt a választ vártad, de a terápia része szerintem nagyon jót tenne neked.

2022. okt. 4. 17:34
 52/52 anonim ***** válasza:
81%

Kérdés: a vénfaszi miért nem lett 30-32 évesen férj/apuka, most miért nem korodbeli gyerekei vannak?

És neked miért csak ő jutott? Miért mondja neked még ő is hogy nem csinál neked gyereket?🤣🤣🤣

2022. okt. 4. 20:37
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!