Mennyire avatjátok be a szüleiteket a szerelmi/szexuális életetekbe?
Egy ideje találkozgatok egy férfivel, működik közöttünk a kémia, de tudom, hogy nem ő lesz a férjem... Emiatt nem is érzem, hogy annyira a szüleim orrára kéne kötnöm, hogy kicsoda ő, mivel foglalkozik stb. Nem szégyellem sem őt, sem a családomat, de nagyobb korkülönbség van közöttünk, mások a (hosszútávú) terveink is. Jól érzem magam vele, érzelmek is játszanak, de az életkorunkon nem tudunk változtatni.
Unokatestvérem 1 évvel fiatalabb, mint én, és ő még 14 évesen összejött a barátjával, tipikus "high school sweethearts" kapcsolat a mai napig. A srác ott van minden családi ünnepségen, én meg olyankor hallgatom, hogy nekem mikor lesz már valakim, én mikor mutatok be nekik valakit végre? Szeretem a nagynénéméket, unokatesómmal is jóban vagyok, de mivel az ilyen alkalmak után minimum fél napig az a téma, hogy miért nincs senkim, néha nincs is kedvem találkozni velük.
Konkrétan volt, hogy a nagyim megkérdezte, a fiúkat szeretem-e egyáltalán?! Mert őt az sem zavarná, ha barátnőt viszek haza, csak találjak valakit.
21 vagyok, szóval ne egy 30+-os vénlányra gondoljatok, aki egyedül él 10 macskával.
Barátnőim szerint egyszer vigyem haza a fent említett férfit, valószínűleg az, hogy közel 50 éves, bőven elég beszédtéma lesz ezek után. Én ezt nem akarnám nagy dobra verni, főleg mert tudom, hogy hosszútávon nincs jövője közöttünk a dolognak.
22-es, 24-es válaszoló, juss már túl azon, hogy a "palim" idősebb. Egyik válaszod sem volt még kicsit sem vicces, nem értem, miért erőlködsz.
Sajnálom a szüleidet, ha szerinted egy 47 éves férfit vénember jelzővel kell illetni.
Leírtam, hogy mi az, ami visszatart.
Az, hogy tudom, ennek nincs hosszútávon jövője közöttünk.
Apukám 54 éves, megelőzöm a további tippelgetéseket.
Nem akar sem házasságot, sem családot. Azért ez még 20-25 évesen nem gond, de később már azért a nők olyan férfira vágynak, akivel lehet tervezni. Ő nem ilyen, nem is akar ilyen lenni.
Nem kaptam, választottam. :)
Befejeznéd végre a személyeskedő, kínos kommentek írogatását?
Igen igen, tudjuk, a nagy korkülönbségeknél a lány biztos csúnya, hogy csak a ronda "papa" jutott neki, mellé még a pénzére is utazik. A férfi pedig defektes, amiért a saját korabeli nők nem veszik komolyan. Lapozzunk.
Nekem ez a helyzet jelenleg tökéletes. Boldog vagyok, megvan mindenem, úgy érzem, sínen van az életem és arra halad, amerre szeretném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!