Mennyire avatjátok be a szüleiteket abba, ha alakul valami valakivel? Mikor érdemes beszélni erről? Elmondjam, vagy ne?
Eddig egy párkapcsolatom volt, de az ilyen barátságból alakult szerelem dolog volt. Ott ismerték a fiút és a szüleit is, nagyon nem volt mit bejelenteni. Most más a helyzet.
Van egy férfi, ismerjük egymást régóta. Már egy jó ideje beszélgetünk üzenetekben, volt, hogy hazahozott a suliból, vagy iskola után elvitt egy gyors ebédre. De ezeket azért randinak nem nevezném még...
Nem vagyok számára közömbös, jövő hétvégén szeretne elhívni valahová. Szívesen mennék. De nagy dobra se szeretném verni, mert lehet hogy 2 hét múlva ő un rám, vagy én rá... Szóval még igazából ismerkedünk csak.
De kicsivel idősebb. Nem sokkal, csak már dolgozik, én még gimibe járok. Ezért se tudnám sokáig titkolni, mert a szüleimmel élek és azért belelátnak a napjaimba.
Én annó elmondtam anyámnak, hogy ismerkedek valakivel, még nem történt semmi komoly, de nem szeretnék hazudni.
Aztán amiatt a pasi miatt hazudtam a legtöbbet a szüleimnek. De ez már más történet. Szerintem elmondhatod. Ez szerintem táplálja a bizalmukat irányodba. Sokkal jobban szeretném, ha a gyermekem őszinte velem.
Csak az a gond, hogy az anyám ilyenkor átmegy nyomozóba, mindent tudni akar az illetőről.
Mi a teljes neve, hol tanult, mit dolgozik, hogy hívják a szüleit, mi a szüleinek a foglalkozása. Hol lakik, milyen autóval jár stb.
És ismerik, így egyből tudni fogják azt is, hogy idősebb.
Amíg otthon laktam, nem mondtam el nekik semmit, mert úgyis csak megtiltották volna.
Utána anyám tudott arról, ha jártam valakivel, a szexkapcsolatokról nyilván nem számoltam be neki. Bemutatni csak vőlegényt, férjet.
Hát meg itt férfiről van szó inkább, nem fiúról.
Szóval nem akarok előre balhét.
5-ösnek van igaza. Ebből következik, hogy nem kéne elmondanod.
Hány éves a férfi? Gyanítom nem 19 vagy 20 éves és ezért fő a fejed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!