Hagyjátok szüleiteket az alternatív hazugságban?
Vagy esetleg te nem látod át a dolgokat és élsz a saját buborékodban :)
Én eddig értelmes embertől nem hallottam ilyen felvetést, butáktól viszont annál gyakrabban, akik azt hiszik, náluk van a bölcsek köve.
Te meg nem hiszel nekik. Ugyanez fordítva.
Hallgassátok meg egymás álláspontját, nem kell győzködni. Aztán még lehet a másik is mond olyat ami hasznodra válik vagy te mondasz olyat ami a másiknak később hasznos lesz.
Maga nézőpontjából mindenkinek igaza van.
Az a helyzet, hogy szüleim nagyon zártan élnek, és nem tudom miért.. Régwm csupa élet vidámak voltak, nagyon aktívak, nyítottak. Édesanyám pánikbeteg évek óta, ha nem életbevágóan fontos, nem teszi ki a lábát kapun kívűlre.
Édesapám jár boltba, sétálni pletyizni.
Mindkét szülőmet beszippantotta először az internet. Anyukám jobban megtudja ítélni mi kamu hír, édesapám viszont mindent elhisz.
No ebből nem egyszer volt már nem kis vitánk, mert egy idő után nem lehet tolerálni az oltári hülyeséget és butaságot.
Más dolgokban is igyekszem meghallgatni, persze bizonyos pontig, elmondani a saját nézőpontom és lezárni. Nem nagyon lehet észérvekkel meggyőzni őket, így jobb rájuk hagyni. Mindkettő borzalmasa makacs, és az a legszomorúbb, ahelyett, hogy az internetnek köszönhetően művelődnének, képeznék magukat, újra az a nyított érdeklődő emberek lennének, akik anno falták a könyveket mindem témában, csak még jobban lebutulnak.
" Szerintem az sosem él buborékban aki az igazságot keresi"
Dehogy is nem.
A hittérítők is megtaláltnak vélik az igazságot és bőszen hirdetik az igét :D
Amúgy nem te vagy az, aki képtelen megemészteni, hogy mások nem vevők a politikai aggitálására, és akik nem értenek egyet, azok burokban élő hülyék?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!