Mi a legjobb alternatíva az elköltözésre szingliként? Nem akarom elcseszni a jövőm de már nem bírom tovább Mit tehetnék?
Idén érettségizem. Céljaim lennének, tanulni szeretnék, de nem tudok ilyen körülmények között. Gyűlölök itthon lenni, gyűlölöm apámat és gyűlölöm magamat is, amíg itthon vagyok ez sosem fog változni. Heti/napi szinten bánt lelkileg, azt már megszoktam. Mikor pici voltam akkor bántott is rendszeresen fizikálisan. Úgy voltam vele hogy ha még egyszer kezet emel rám elköltözök. Ma megtörtént. Megütött úgy hogy vérzett az orrom, lehet el is tört. De fogalmam sincs hova mehetnék, vagy hogy mit csináljak.
Ti mit tennétek a helyemben?
18L
első vagyok
Megmondanátok miért pontoztatok le?
Köszönöm a válaszokat!
Húgom kemény fából faragták. Őt talán egyszer bántotta úgy igazán.
Nem tudja úgy elnyomni mint engem. Viszont attól félek ha én elmegyek ő lesz a következő. Mert az ilyen embereknek kell valaki akit elnyomhatnak, alárendelhetnek maguknak. De tudom hogy húgom ezt nem fogja hagyni. Viszont ha őt meri bántani akkor én fogom feljelenteni az fix. Engem bánthat ha akar, de őt nem, azt nem fogom hagyni.
Mivel elváltak a szüleim ezért anyukamhoz mehetnék. Bár ott sem lenne sokkal jobb sorsom, ráadásul elég rossz az anyagi helyzete. Illetve még nővéremhez mehetnék, de ott meg nem akarok teher lenni, ő is nemrég költözött albérletbe a párjával
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!