Mennyire avatjátok be a szüleiteket a szerelmi/szexuális életetekbe?
Egy ideje találkozgatok egy férfivel, működik közöttünk a kémia, de tudom, hogy nem ő lesz a férjem... Emiatt nem is érzem, hogy annyira a szüleim orrára kéne kötnöm, hogy kicsoda ő, mivel foglalkozik stb. Nem szégyellem sem őt, sem a családomat, de nagyobb korkülönbség van közöttünk, mások a (hosszútávú) terveink is. Jól érzem magam vele, érzelmek is játszanak, de az életkorunkon nem tudunk változtatni.
Unokatestvérem 1 évvel fiatalabb, mint én, és ő még 14 évesen összejött a barátjával, tipikus "high school sweethearts" kapcsolat a mai napig. A srác ott van minden családi ünnepségen, én meg olyankor hallgatom, hogy nekem mikor lesz már valakim, én mikor mutatok be nekik valakit végre? Szeretem a nagynénéméket, unokatesómmal is jóban vagyok, de mivel az ilyen alkalmak után minimum fél napig az a téma, hogy miért nincs senkim, néha nincs is kedvem találkozni velük.
Konkrétan volt, hogy a nagyim megkérdezte, a fiúkat szeretem-e egyáltalán?! Mert őt az sem zavarná, ha barátnőt viszek haza, csak találjak valakit.
21 vagyok, szóval ne egy 30+-os vénlányra gondoljatok, aki egyedül él 10 macskával.
Barátnőim szerint egyszer vigyem haza a fent említett férfit, valószínűleg az, hogy közel 50 éves, bőven elég beszédtéma lesz ezek után. Én ezt nem akarnám nagy dobra verni, főleg mert tudom, hogy hosszútávon nincs jövője közöttünk a dolognak.
16-18 évesen kértem csajozási tanácsokat apámtól. Nem kell mélyen szántó beszélgetésekre gondolni, de volt amit tudtam hasznosítani. Néha megkérdezte éppen kinek csapom a szelet.
Anyámnak sose hoztam fel a témát, ezt mindig is férfi dolognak tartottam.
60F
"21 vagyok, szóval ne egy 30+-os vénlányra gondoljatok, aki egyedül él 10 macskával."
Ez vicces. A 30+-os nők vénlányok, akkor az apád korú palid micsoda? Matuzsálem? Vagy a férfiaknál ez még pelyhes kölyökkor?
Nem kell ennyire önérzetesnek lenni. :)
Én 30-32 évesen már szeretnék feleség, anyuka lenni. Ennyi.
De a palid 50 évesen nem férj/apuka.
Akkor mi is a defektje?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!