Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Kudarcként élnétek meg ha a...

Kudarcként élnétek meg ha a lányotoknak 35 évesen sem családja, se párja, se lakása, se életcélja nem lenne?

Figyelt kérdés
A korosztályából már minden ismerős rég elkelt és gyerekeket nevel. A fiatalabb testvérei szintén családosak, élik az életüket . Neki meg egy kutyája sincs, mert albérletben azt sem tarthat, a bútorok sem övéi, mert bútorozottan bérli a lakást.

2022. júl. 6. 10:39
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/171 anonim ***** válasza:
86%
Majd talán jobb hely lesz ez a világ, mikor kihal ez a generáció, akik szerint a gyerek meg férj/feleség az kötekező, mert az nélkül nem élet az élet.
2022. júl. 6. 11:26
 12/171 anonim ***** válasza:
90%

Én idősebb vagyok, de szintén nem mentem férjhez, nincs gyerekem. Soha nem is akartam. Nincs saját lakásom, albérletben lakom, pedig jó munkám van, jól keresek, de ANNYIRA nem jól, hogy kp letegyen egy normális lakás árát... hitelt, kötöttséget nem akartam.

Mégis én vagyok a családból az egyetlen, aki most gond nélkül, egy szóra, adósság nélkül egy összegben ki tudom fizetni az anyám több milliós műtétjét.

2022. júl. 6. 11:26
 13/171 anonim ***** válasza:
23%
Hát nem egy sikertörténet, az biztos..
2022. júl. 6. 11:42
 14/171 Metionin ***** válasza:
88%
Ha nincs életcélja, tervei az inkább szomorú. Az is az lenne, ha nem tudtam volna úgy elindítani az életben, hogy 35 éves korára vehessen egy lakást. Nálam az az alap minimum lenne, hogy nem dobom ki pucér seggel az életbe. A többi magánügy, nem érdekel. Nem mindenki akar gyereket és párt, vagy ha akar is, nem mindenki vállalja be ló nincs, jó szamár is alapon. Inkább ne legyen valakinek párja meg gyereke, mint szar párral vállaljon be gyereket, avagy nem kívánt gyereket vállaljon be.
2022. júl. 6. 11:52
 15/171 anonim ***** válasza:
91%

Nem kell párkapcsolatban élni ahhoz, hogy az ember boldog legyen.

Hagyd békén, ha neki így jó, hát éljen így. Gondolom, nem árt vele senkinek, te meg azért éled meg kudarcnak, mert mit gondol más... ezt kéne már mindenkinek megtanulni és elfogadni, hogy minden ember más céllal születik meg, az élet nem egy verseny, és nem kell törődni azzal, hogy a hat házzal odább lakó mit gondol!

2022. júl. 6. 11:59
 16/171 anonim válasza:
96%
Én 31 éves vagyok, de elmondhatom, hogy kb én is ilyen helyzetben vagyok.. Van egy barátnőm együtt lakunk ugyan, de a lényeg ugyan az. És akkor ez most szégyen lenne? Szégyellni kellene magad azért mert a te lányod nem ott tart mint az ismerős? Szerintem ez a kudarc ha te ezt, így éled meg. Bár én nem tudom, hogy a lánynak milyen gondjai vannak már ha vannak, de gondolom én ezzel kéne inkább foglalkozni. Magyarországon hány olyan fiatal él, vagy velünk egykorú akik így élnek vagy esetleg a szülőkkel laknak még, mert nincs az embernek pénze lakásra, egész nap dolgozik talán gyerekre se lenne ideje.. de talán ha nem is akar az nem kudarc, nem kellene szégyellned a saját gyereked döntéseit. Életcélja talán pont ezért nincs, mert kilátástalan a mai fiatalok jövője, ezen kéne segíteni őket mert mindegy, hogy 20 vagy 35 éves de segíteni kell nekik, hogy legyen életcél. Szerintem így a kérdés egy hülyeség, nem is derül ki belőle semmi. Itt nem arról van szó, hogy kudarc hanem az, hogy miért céltalan és az okát megtalálni és segíteni.
2022. júl. 6. 12:11
 17/171 anonim ***** válasza:
24%
Igen
2022. júl. 6. 12:14
 18/171 anonim ***** válasza:
93%

Attól függ, hogy ő hogyan éli meg.

Ha boldogtalan, az rossz lenne nekem is. Teljesen mindegy, hogy miért és milyen körülmények között. Azt sose jó látni, ha a gyereked boldogtalan, szomorú. Saját házban, családdal is lehet valakinek rossz élete, lehet boldogtalan.

Te a gyerek vagy a kérdésben? Jól érzed magad? Ha igen, akkor ezek nem számítanak.

2022. júl. 6. 12:16
 19/171 anonim ***** válasza:
90%

Sokkal jobb mintha elvált lenne vagy rossz házasságban sínylődne, gyerekekkel küszködne egyedül, mellé idős szülőt gondozna/támogatna a béna fizetéséből.

Ez a mai magyar átlag jövőkép.

2022. júl. 6. 12:19
 20/171 anonim ***** válasza:
91%

Igen, ahogy a 12:16-os írja. A lényeg, hogy ő hogy érzi magát? Ha jól, akkor semmi gond.

Amúgy én a magam részéről az életcélokat hiányoltam a felsorolásból leginkább. A többit lehet fogni a gonosz társadalmi berendezkedésre.

2022. júl. 6. 12:19
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!