Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Az albérletből mennem kell,...

Az albérletből mennem kell, én mehetek a lányomékhoz, de a párom nem! Mit tegyek ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés
Soha nem kedvelték egymást, mivel még az anyjával voltam amikor összejöttünk, és ezért őt nem engedi oda. A kissebbik lányomhoz a vejem nem engedi, mert régebben csúnyán beszélt a lányommal és tett egy csúnya megjegyzést a születendő babájára. Azt mondta a vejem örüljek ha én mehetek. Kölcsön egyikük sem ad. Mit tegyek? A párom hajlandó bocsánatot kérni mindkettejüktől és megváltozik! Nincs hová mennie!
2022. jún. 17. 15:42
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/115 anonim ***** válasza:
89%
Azert durva h egy 50es pasi egesz életebrn egy fillér megtakarítast nem tudott összehozni... tücskök vagytok?
2022. jún. 17. 18:45
 52/115 anonim ***** válasza:
94%
milyen haztartast kell vinni foallasban ott ahol ket nyugdijhoz kozeledo koru ember lakik? meg mi az hogy egy fizetesbol eddig megeltetek? megtakaritas, anyagi biztonsag?? most jol jonne, mi?
2022. jún. 17. 18:48
 53/115 anonim ***** válasza:
95%

"A párom mellett álltam."

Tehát szerinted az rendben van, hogy a párod csúnyál beszél a lányoddal és bunkó megjegyzést tesz a születendő gyerekére?

Tényleg örülj, hogy legalább téged befogadna a lányod és a vejed.

"A párom hajlandó bocsánatot kérni mindkettejüktől és megváltozik!"

Ez viszont gondolom, csak most jutott eszetekbe. Most, hogy rájuk lennétek szorulva. Ha nem lenne ez a szituáció, eszébe sem jutna a párodnak bocsánatot kérni.

Szépek ezek a dumák, hogy most majd bocsánatot kér, most majd megváltozik... lennének, akik adnának még egy esélyt, akkor is, ha nem érdemelnétek meg. De te valamit mégiscsak jól csinálhattál anno, mert a lányaidból magabiztos felnőttek lettek, akik nem hagyják magukat kihasználni.

2022. jún. 17. 18:49
 54/115 anonim ***** válasza:
95%
Elhiheted, hogy ő nem csinált semmit nevelés terén. A megcsalt anyuka nevelte őket arra, hogy ne hagyják magukat.
2022. jún. 17. 18:50
 55/115 anonim ***** válasza:
94%
Ebben igazad lehet #55.
2022. jún. 17. 18:51
 56/115 anonim ***** válasza:
95%
A lányodat meg ne merd érzelmileg zsarolni, hogy nincs hova mennetek. Valószínűleg csak ezért fogadna be. Akkor volt hova menned amikor kurvázni kellett, igaz? Nem lenne bőr a po.fámon a lányomhoz menni a helyedben. Keress egy szimpatikus hidat.
2022. jún. 17. 18:52
 57/115 anonim ***** válasza:
96%

Ritkán írok ilyet, de ezt megérdemeltétek.

Remélem a lányaid nem dőlnek be az érzelmi zsarolásnak, és a párod megy oda, ahová való.

2022. jún. 17. 19:00
 58/115 anonim ***** válasza:
96%

Gondolom, úgy lett a feleségé a lakás, hogy a kerdező cserébe nem fizetett gyt-t. Vagy eleve a feleségé volt, vagy örökölte.

A lányodék jól teszik, hogy nem fogadnak be. Soha nem tudnának levakarni magukról. "Most majd megváltozik, bocsánatot kér", hogyne, pont akkor jut eszébe, amikor kéne a pecó. "Fog keresni munkát" aha persze. Eddig is kereshetett volna, ket személyre egy alberleti háztartást fenntartani azért nem napi 8 óras meló, biztos nem hinném el neki, hogy dolgozni akar. Megérdemlitek, amit kaptok. Te menj a munkásszallóra, a nőd meg menjen a saját rokonaihoz, biztos nagyon fognak neki örülni.

2022. jún. 17. 19:03
 59/115 anonim ***** válasza:
95%

#52: pont ezt akartam megkerdezni! 👍

Egy kis albiban mit kell napi 8 óraban haztartástvezetni?

Jó kis parazita lehet apuka csaja...

2022. jún. 17. 19:23
 60/115 anonim ***** válasza:
22%
A válaszokat elnézve, szinte már sajnálni kezdem a kérdezőt. De teljesen önként jött ide a pofonokért, na és a körülményekhez képest még jól is tűri, és gyakran válaszol mint a kisangyal, még ha nyomdafestéket nem tűrő szidalmakat is kap. Én sem helyeslem, amit tett, és ahogy próbál boldogulni, de én olyan vagyok, hogy nem állok be századiknak, aki még ugyanúgy megrugdossa a kérdezőt a hibáiért.
2022. jún. 17. 19:24
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!