Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Az albérletből mennem kell,...

Az albérletből mennem kell, én mehetek a lányomékhoz, de a párom nem! Mit tegyek ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés
Soha nem kedvelték egymást, mivel még az anyjával voltam amikor összejöttünk, és ezért őt nem engedi oda. A kissebbik lányomhoz a vejem nem engedi, mert régebben csúnyán beszélt a lányommal és tett egy csúnya megjegyzést a születendő babájára. Azt mondta a vejem örüljek ha én mehetek. Kölcsön egyikük sem ad. Mit tegyek? A párom hajlandó bocsánatot kérni mindkettejüktől és megváltozik! Nincs hová mennie!
2022. jún. 17. 15:42
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/115 anonim ***** válasza:
96%

Es?

A kissebbik lányomhoz a vejem nem engedi, mert régebben csúnyán beszélt a lányommal és tett egy csúnya megjegyzést a születendő babájára <-- ha akkor nagy volt a pofaja, akkor oldja meg.🤷🏼‍♀️

Apam szeretojet, aki semmibe nezte anyamat, en sem fogadnam be...

Az asszoynyod mit dolgozik amugy? Errol nem esett szo.

2022. jún. 17. 15:57
 12/115 anonim ***** válasza:
98%

Akkor se menjetek a fiatalokhoz!

Utána majd ők tartanak el titeket? Vagy mire számítasz...?

Keress munkát ezerrel, van olyan ahol adnak hozzá szállást.

2022. jún. 17. 15:57
 13/115 A kérdező kommentje:
Ő otthon volt eddig. De ha velem jöhetne ő is, akkor keresne munkát, mondtam is a lányomnak, de nem ad neki esélyt.
2022. jún. 17. 15:58
 14/115 A kérdező kommentje:
Szállós munkahely nem sikerült, engem felvettek volna, őt nem.
2022. jún. 17. 15:59
 15/115 anonim ***** válasza:
97%
Örülj neki, hogy téged hajlandóak lennének befogadni. Sem okuk, sem kötelességük a párod kedvéért egy szalmaszálat sem keresztbe tenni, magyarán így jártatok. Engem sem hatna meg egy bocsánatkérés annyira, hogy beengedjem a saját otthonomba ilyen körülmények között.
2022. jún. 17. 16:01
 16/115 anonim ***** válasza:
95%
Ennyi idős korban már illene önállóan gondoskodni magatorkról...
2022. jún. 17. 16:01
 17/115 anonim ***** válasza:
97%

Eddig lett volna alkalma bocsánatot kérnie a feleségednek és helyre is hozhatta volna a kapcsolatot.

Felőlem is feldughatná magának a kamu bocsánatkérését, amit nem is gondol komolyan, csak a szorult helyzet miatt kénytelen bevállalni.

Csövezzetek a nőd családjánál, nekik hátha nem szólogat be!

2022. jún. 17. 16:09
 18/115 anonim ***** válasza:
98%

Amikor a párod beszólt a lányodnak, megvédted-e?

Mert ha nem először is szégyeld el magad, másodszorra meg tedd össze a két kezed, ha így is befogadnának.

Kis gyerekes család nyakára akarsz menni? Inkább szedd össze magad, a kis picsával együtt.

2022. jún. 17. 16:09
 19/115 anonim ***** válasza:
99%
Jaaa, tehát még csak nem is dolgozik a párod, megjegyzéseket tesz a lányaidra és most ők kellene hogy eltartsák???? Hát azért ez kemény gondolat
2022. jún. 17. 16:10
 20/115 anonim ***** válasza:
89%

Miert van olyan erzesem, h ez kitalacio?

Kifogas kifogas hatan minden egyes hozzaszolasra, javaslatra...

Eszedbe nem jut elgondolkodni, h miert nem engedik be a "lanyaid".

Te menjel el dolgozni, o meg oldja meg, eddig qrva nagy volt a pofaja.

Megis mit varsz a valaszadoktol? Majd ok meggyozik a lanyaidat?

Sztem kamu. Nem letezhetnek ennyire faek emberek

2022. jún. 17. 16:10
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!