Az albérletből mennem kell, én mehetek a lányomékhoz, de a párom nem! Mit tegyek ebben a helyzetben?

16.10, sajnos rengeteg ilyen link, felelőtlen ember van pl. az építő iparban. Elverik minden héten a 100-150E Ft-os heti fizetésüket, péntektől vasárnpig ki se józanodnak és a többség albérletben él. Volt "szerencsém" hozzájuk.
A kérdező és a csodálatos párja megérdemlik a sorsukat. Én a lányaik helyében az apát se fogadnám be, mert egy értéktelen ember, apának is pocsék, szóval örülni kellene, ha legalább az egyiküknek tető lesz a feje felett.
Nincs egy fillér megtakarítás, de a "királykisasszony" nem dolgozik és még neki nagy a szája? Nem sok esze lehet, álmaim netovábbja lenne egy ilyen nőt befogadni az otthonomba, mint apám szeretőjét.

Hát izé... a leírás alapján a lányaid helyében én sem fogadnám be a párodat az otthonomba.
Ő eddig sem dolgozott? Keressen sürgősen ő is munkát, a lakhatását pedig oldja meg, találjon egy rokont, barátnőt aki ideiglenesen befogadja.

"hajlandó bocsánatot kérni"
Micsoda nagylelkűség. Most, hogy kéne neki valami, hajlandó bocsánatot kérni :D

Majd ha találsz munkát, majd a párod is keres munkát...
És eddig mire vártatok???

#20: igen, nekem is gyanús....
Minden javaslatra csak azt találja ki hogy miért nem jó...

#29 meg el is tunt a kerdezo, ez is gyanakvasra ad okot...
Miszerint megint csak egy, az iskolai szunetet elvezo gyerek alomvilaganak kivetuleset lathatjuk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!