Öcsémmel és barátnőmmel albérletből visszaköltöztünk, hogy apám lakását ne árverezzék el. Apám összeveszett barátnőmmel és elküldte. Elmehetünk albérletbe vagy féléven belül saját lakásba. Mi lenne a helyes döntés?
Én megfognám a cuccaimat és valamikor korán reggel kilépnék a házból a kulcsot bedobnám a postaládába és elmennék onnan.
Ezt most komolyan mondom nem szabad hagynotok hogy elcsesszék az életeteket. A barátnődet mi okból vágta ki? Akár bevolt jelentve akár nem azért nem kellett volna. Oké hogy az apád meg segítesz neki de ő gondolom sosem segített nektek szerintem az lesz a legjobb hogy megmondod neki hogy oké jövőhónaptól fizesse ő a dolgait ti meg lépjetek le. Azért ha kiderült hogy még van 1 milla tartozás akkor az ugye az örökségre rámehet meg ha eddig felhalmozta a dolgokat most is felfogja. Szerintem az lesz a legjobb dolog ha fogjátok magatokat és leléptek onnan majd jogi úton lehet jobb lesz ha kizárjátok magatokat az örökségből. Tudom hogy ezt nem könnyű meg még is csak egy lakás de kitudja mi lesz ha a szüleitek elmennek és kitudja hogy mi fog majd rátok várni akkor nem csak a házat bukjátok majd hanem majd életetek végéig fizethetitek a sok adósságot. Egyik munkatársam nagyszülei most haltak meg és neki abba kellett hagynia a fősulit mert a szüleire rávertek egy halom adósságot és a bank tiltja a fizetésükből, és arra már nem futtya hogy a tanulását fizetni tudja hanem dolgozik helyette. Tudom ezt így nehéz elfogadni sajnos de valamit lépnetek kell ha nem akartok egy halom hitelt a nyakatokba amit még a gyerekeitek gyerekei is fizetni fognak majd.
Ha apád eddig nem volt hajlandó megváltozni akkor már nem is fog, nagyon vigyázzatok mert nem lesz ennek jó vége.
meg ha már a gyerekkorotokat is elcseszte ne hagyjátok hogy a további életeteket csessze el.
Vannak ilyen szulok.
A ferjemmel felvetettek harom milliot mikor 18 lett es mar dolgozott egy ideje, hogy felujitjak a furdot es majd ok visszafizetik.
Kiderult, hogy nem fizettek, elkoltottek az osszes penzt maig titok, hogy mire es a ferjemnek cimzett felszolitoleveleket is eltuntettek.Mara hat millio az adossag ferjem neven amit raterheltek az oroksegnek szant lakasra, elarverezesre var es a szulok azt akarjak, hogy befogadjuk oket.
Mondanom sem kell, hogy egy nagy lo**szt fogadjuk be oket.
Az ilyen emberektol el kell zarkozni, mert csak letaszitanak, hogy ok ket centit feljebb jussanak.Es az a legundoritobb, hogy a sajat gyerekuk laba alol huzzak ki a talajt.
Szakits meg veluk minden kapcsolatot kerdezo!
Itt lenne az idő, hogy mindenki a maga dolgaiért vállalna felelősséget.
Nem a te dolgod, hogy édesapád szarik az életre. Hagyd ott, ne takarítsd a piszkát, mert csak magadat és a párkapcsolatodat teszed tönkre.
Nem látom hány éves vagy, de gondolom régóta megy a huzavona.
Fenyegesd perrel, hogy visszakapd a kölcsönt amit neki vettél fel.
Ők felnőtt emberek, külön élettel, itt az ideje, hogy elkezd a sajátod.
Előttem azt hiszem mindent elmondtak, kutyából nem lesz szalonna.
Költözzetek el, és hagyjátok őket a fenébe, segíteni kell a szülőket egy bizonyos pontig, de ők már gyakorlatilag titeket is adósságba sodornak a saját hülyeségük miatt, és ha így folytatjátok a saját jövőtöket is elcseszik.
Lépjetek le, és hagyjátok őket hagy pusztuljanak el ott ahol vannak, az ilyenek nem érdemlik meg a segítséget.
Sok erőt.
Szegények ezen mennyit tipródhattok. Ha ez a lakás jó akkor barátnőt vissza hoznám apát meg kiraknám. Akkor szabhatna feltételeket ha valamit letenne az asztalra. De semmit nem tesz hozzá. Csak piszkál, bánt titeket.
Büszkék lehettek magatokra,hogy így megálltok a lábatokon.
Barátnőnek is elismerés:) Lakását ha tudjátok inkább adjátok ki és abból béreljetek. Nyomottak az árak, lehet, hogy csak nagyon nyomott áron tudnátok eladni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!