Mit tennétek a helyembe? Nem tudom mi lenne a helyes döntés. Párkapcsolat!
sajnálom, hogy így kell élned. de meggyőződésem, hogy soha semmit KÖTELEZŐ ELVISELNI. a párod egy hímsoviniszta bunkó.úgy tűnik tényleg nem szeret benneteket, vagy ha igen, akkor igen sajátos módon. lehet, hogy nem ütött még meg téged, de nekem tipikusan a pénz számolva asszony verve jó hülyeséget osztó pasasnak tűnik.
innen úgy látom a következő lehetőségeid vannak. (azt nem írom, h meg fog változni, mert az ilyen soha)
-próbálsz munkát keresni nagyobb városban onnan (szerintem megoldható)
- addig maradsz míg nem találsz egy másik férfit (itt viszont fennáll a lehetősége, h ugyanekkora paraszt lesz)
- elmész egy nagyvárosba a fiaddal egy anyaotthonba. talán vannak jobb helyek is, főleg, ha az ország nyugati részében gondolkodunk. és egy ideig-óráig megteszi, míg nem találsz állást.
remélem mihamarabb megoldódik a problémátok
4. vagyok. itt egy link, most találtam, ha esetleg úgy gondolod, ezt az utat választod. érdemes eltenni mindenesetre, és szerintem nagyon jól kikereshető.
Kedves Kérdező!
Minél előbb keress állást, aztán már tudsz költözni. Amíg nem vagy anyagilag független, sajnos nem tudsz lépni :-(
- elmész egy nagyvárosba a fiaddal egy anyaotthonba. talán vannak jobb helyek is, főleg, ha az ország nyugati részében
EZ AZÉRT IS LENNE JÓ MEGOLDÁS, MERT ŐK TUDNAK SEGÍTENI A MUNKAHELY MEGSZERZÉSÉBEN!
az a baj nálad, hogy mindentől félsz, így viszont nem lehet előre lépni. Ne félj attól hogy elperli az apja a gyereket, ha anyaotthonba mész, és találnak munkát, nem fogja tudni elperelni, nem olyan könnyű az, pláne egy ilyen csöpp gyereket nem adnak olyan könnyen az apjának, ha a mama nem iszik, igyekszik dolgozni.
NE FÉLJ!
Szerintem is próbáld meg az anyaotthont!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!