Hogyan tovább? Mi lenne a helyes döntés? Undorító dolgot csinált!
Sziasztok!
Megpróbálok összeszedetten írni, bár elég zavart vagyok.
23 éves nő vagyok, a párom 32 éves. 2 éve vagyunk együtt. Az utóbbi időben nagyon sokat felhozta a gyerek témát, hogy szeretne gyereket, mert aztán kiöregszik stb. Mondtam neki, hogy én is szeretnék gyereked de még nem most, először szeretném a karrieremet egyengetni.
Múlt hónapban beteg lettem, antibiotikumot szedtem ezért, nem szedtem a fogamzásgátlót. Mondtam neki, hogy védekezzünk gumival. Nem szólt rá semmit. Szeretkeztünk én azt hittem, hogy volt rajta gumi de mégsem :S. Most meg terhes vagyok :/ Vettem tesztet és orvosnál is voltam. Nem tudom, hogy mi legyen, hogy tudott ilyet csinálni csak azért, hogy végre terhes legyek, mert ő babát akar. Annyira mérges vagyok, rá és magamra is hogy hgoy tudott így 'becsapni'. Neki még nem szóltam. Mit tegyek?
"Azt hittem, volt rajta gumi" - Jézusom, és te felnőtt nő vagy! De most már így jártál, ha akarjátok, tartsátok meg, ha nem szeretnéd, menj elvetetni.
De én a dugást jó darabig hanyagolnám, ezek - ennyi ész - után pláne.
nem vetted észre hogy nincs rajta gumi????
ez meg mégis hogyan lehetséges?
a másik, hogy a fogamzásgátlód nem ürült még ki, ráadásul antibiotikumot is szedtél
ki tudja mi baja lehet a babának
ennyit nem tud egy 32 éves pasi sem?
én leüvölteném a fejét az tuti...
Nem tudom, hogy történt de terhes maradtam!
Nagyon szeretem a gyerekeket,de most inkább még dolgoztam volna. Anyagi probléma nincs. De biztos, hogy megtartsuk a babát, csak annyira utálom most ezért :(
szereted? szeret? igen? igen? akkor szülők lesztek és kész :) hamarabb jött a pici
Legyetek boldogok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!