Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan tovább? Mi lenne a...

Hogyan tovább? Mi lenne a helyes döntés? Undorító dolgot csinált!

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Megpróbálok összeszedetten írni, bár elég zavart vagyok.

23 éves nő vagyok, a párom 32 éves. 2 éve vagyunk együtt. Az utóbbi időben nagyon sokat felhozta a gyerek témát, hogy szeretne gyereket, mert aztán kiöregszik stb. Mondtam neki, hogy én is szeretnék gyereked de még nem most, először szeretném a karrieremet egyengetni.

Múlt hónapban beteg lettem, antibiotikumot szedtem ezért, nem szedtem a fogamzásgátlót. Mondtam neki, hogy védekezzünk gumival. Nem szólt rá semmit. Szeretkeztünk én azt hittem, hogy volt rajta gumi de mégsem :S. Most meg terhes vagyok :/ Vettem tesztet és orvosnál is voltam. Nem tudom, hogy mi legyen, hogy tudott ilyet csinálni csak azért, hogy végre terhes legyek, mert ő babát akar. Annyira mérges vagyok, rá és magamra is hogy hgoy tudott így 'becsapni'. Neki még nem szóltam. Mit tegyek?

2011. aug. 3. 11:23
1 2 3 4 5 6
 41/59 A kérdező kommentje:

A negatív kritikák nem érdekelnek.

A többieknek meg köszönöm a normális válaszokat és segítséget!

2011. aug. 3. 13:00
 42/59 anonim ***** válasza:
77%
De most komolyan, ha a férjed nem húzott óvszert, akkor beléd élvezett, mert amúgy nem lennél terhes. Nem igaz, hogy nem tűnt fel, hogy folyik belőled az ondó.
2011. aug. 3. 13:05
 43/59 anonim ***** válasza:
78%

Nekem ez magas.

Szerintem nem vagy őszinte hozzánk. Olyan nincs,hogy nem veszed észre,hogy elment benned. Az még oké, hogy a felhevült hangulat miatt a gumi nem tűnt fel, lehet,hogy nekem sem tűnne fel, de az ejakulátum nem kövült beléd, észre kellett venned, hogy távozik. A férjed pedig ilyennel hogy kamuzhatna? Tudja ő is, hogy ezek a dolgok távoznak, nem most kezdte a szexuális életet.

Antibiotikum mellett pedig nem hagyjuk abba a hormonális fogamzásgátlást.

Szerintem ez kamu, ahogy van.

2011. aug. 3. 13:10
 44/59 anonim ***** válasza:
23%
Hát én a helyedben elvetetném a gyereket és soha többet rá sem néznék a pasira. Számomra ez lenne a legnagyobb bűn amit tehet. De hát te nem akarod elvetetni akkor mit vársz?
2011. aug. 3. 13:31
 45/59 anonim ***** válasza:
45%
Csak hogy a kérdező mellé álljak, én sem venném észre, hogy nincs rajta gumi...Nincs két egyforma ember, s ekképp nincs két egyforma vagina sem :D Én sem éreztem soha különbséget. Szerintem amúgy jogos a haragod, de azért ha megtartsátok a babát, ne ess át a ló túloldalára. Haragudhatsz, de ne legyen ez egy nagyon nagy vita-gyűlölködés-kezdete. A pici, aki már ugye ott van a pocakodban, érez. Na jó, nem úgy mint egy baba, de amit gondolsz és amit felé érzel, az hozzá is eljut. Nem egy olyan esetről hallani, hogy a baba-mama kapcsolat nem volt jó terhesség alatt, és ezt később sínylették meg. Valamint a kapcsolatotoknak sem tenne jót ha most pont az egyik legcsodásabb dolog miatt vesznétek össze. Baba mellett is tudsz majd karriert építeni, sőt még nagyobb örömöd lesz benne. Lesz egy szerető férjed, aki imádja a gyermeketeket. 33évesen lesz egy 9éves kisfiad/kislányod aki büszke lehet majd jól befutott anyukájára:))) csak pozitívan:)
2011. aug. 3. 14:06
 46/59 anonim ***** válasza:
100%

"Csak hogy a kérdező mellé álljak, én sem venném észre, hogy nincs rajta gumi..."

Oké, nem is ez a gáz, nekem sem feltétlen tűnne fel, de azért azt észrevenném, hogy folyik ki belőlem valami.

Antibiotikum mellett pedig nem hagyjuk abba a fogamzásgátlót.

2011. aug. 3. 14:11
 47/59 anonim ***** válasza:
39%
Először is gratulálok, lehet most nem úgy érzed, de ha a párod is akarja, anyagilag is jól álltok, később nem fogod megbánni. Ne haragudj, de egy kicsit vicces, tudom neked nem bocsi, hogy egy pasi is cseleskedik. Most persze, hogy dúlsz-fúlsz, de gondolj arra, hogy szeret és tőled akar babát.
2011. aug. 3. 14:31
 48/59 anonim ***** válasza:

Nem a kérdésre válaszolok, de én sem érzem, hogy ha van a páromon gumi - voltunk már sokszor gumival meg gumi nélkül is együtt, de különbséget csak Ö érzett. Ezen kivül nekem mindig igen sok szex közben a hüvelyváladékom - eleinte igenssokszor meg is ijedtem, hogy gumi mellett is folyik ki belölem valami, aztán megszoktam, hogy ez bennem keletkezik.

Ettöl függetlenül a sztori elég furcsa, viszont már sok legalább ennyire valószinütlen dolgot megéltem.

2011. aug. 3. 15:02
 49/59 anonim ***** válasza:
66%

most akik agyon szidják a palit, azokhoz szólnék.. (és persze a kérdezőhöz is)

nem kéne úgy beállítani az esetet, mintha a hapsi megerőszakolta volna a nőt (mert olvastam itt ilyesmit, h majd vmi kancigánnyal dugasd meg, stb meg dobd ki..)

együtt élnek, de legalábbis együtt vannak már egy ideje

teljesen érthető, ha 1 férfi 32 évesen már szeretne gyereket, a kérdező helyében én a 2 kezem tenném össze, h találtam egy ilyen embert, aki nem csak dugni akar, hanem életre szóló életet MELLETTEM!! lehet, h cseleskedett egy kicsit, de ÖRÜLJ már, h azt akarja, Te legyél a gyermekei anyja!!! ha anyagilag jól álltok, és szeretitek egymást, akkor minek problémázol?? ha meg elveteted, akkor idióta vagy!!! mert abba nem gondolsz bele, h az abortusz miatt olyan következmények is adódhatnak, h majd később soha nem lesz baba!!! és akkor majd pisloghatsz, h hú..de jó lett volna, akkor megtartanom..

am meg sztem annak a babának jönnie kellett sorsszerűen, úgyh...

2011. aug. 3. 15:15
 50/59 A kérdező kommentje:
A babát mindenképpen megtartsuk, csak a drága barátommal nem tudok mit csinálni, szerintem nagyon ízetlenség volt ez tőle, mikor tudta hogy még nem szeretnék most babát. Valahogy meg kéne 'büntetni'
2011. aug. 3. 15:20
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!