Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan tovább? Mi lenne a...

Hogyan tovább? Mi lenne a helyes döntés? Undorító dolgot csinált!

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Megpróbálok összeszedetten írni, bár elég zavart vagyok.

23 éves nő vagyok, a párom 32 éves. 2 éve vagyunk együtt. Az utóbbi időben nagyon sokat felhozta a gyerek témát, hogy szeretne gyereket, mert aztán kiöregszik stb. Mondtam neki, hogy én is szeretnék gyereked de még nem most, először szeretném a karrieremet egyengetni.

Múlt hónapban beteg lettem, antibiotikumot szedtem ezért, nem szedtem a fogamzásgátlót. Mondtam neki, hogy védekezzünk gumival. Nem szólt rá semmit. Szeretkeztünk én azt hittem, hogy volt rajta gumi de mégsem :S. Most meg terhes vagyok :/ Vettem tesztet és orvosnál is voltam. Nem tudom, hogy mi legyen, hogy tudott ilyet csinálni csak azért, hogy végre terhes legyek, mert ő babát akar. Annyira mérges vagyok, rá és magamra is hogy hgoy tudott így 'becsapni'. Neki még nem szóltam. Mit tegyek?

2011. aug. 3. 11:23
1 2 3 4 5 6
 51/59 anonim ***** válasza:
43%
elég büntetés lesz Neki az, amikor abba az időszakba lépsz, h nyavalyogsz majd minden sz*ré.. kívánod ezt, kívánod azt, mire megveszi a boltból, már nem kívánod, stb stb....
2011. aug. 3. 15:23
 52/59 anonim ***** válasza:
33%
Hordjon ő is 9 hónapig álhasat.
2011. aug. 3. 15:29
 53/59 anonim ***** válasza:
0%
Mi is büntessük meg a nőket mert "véletlenül" teherbe esnek, pedig mindenki tudja hogy véletlenek nincsenek.Ez jóval többször fordul elő mint a párod trükkje.
2011. aug. 3. 15:32
 54/59 anonim ***** válasza:
51%
Mi az, hogy véletlenek nincsenek? Mindenhol van hibaszázalék -.-
2011. aug. 3. 15:34
 55/59 anonim ***** válasza:
33%

mert nem azzal foglalkoztam, hogy van e rajta gumi vagy nincs-e :-)

Akkor ugyanolyan undorító hülye vagy mint a párod. Komolyan nem hiszem el, micsoda gyökér emberek vannak.

2011. aug. 3. 19:13
 56/59 anonim ***** válasza:

Szerintem aljas és önző dolog, amit a párod művelt. Hasonértékű a gyereket nem akaró férfiaktól direkt teherbe eső nők tettével, de mégsem ugyanaz. Ugyanis ezt a gyereket TE fogod kihordani és ő elvette Tőled a döntés jogát. (Az említett nők maguk hordják ki erőltetve más gyerekét.) Nem tudhatja előre, hogy veletek marad-e majd vagy ugyanígy csinál egy gyereket vki másnak, azt sem, milyen lennél 23 évesen anyának. Ezzel nem Téged akarlak lehúzni, azt próbálom kihangsúlyozni, hogy a párod nagyon felelőtlenül csőbe húzott.

Ami a lényeg: a helyedben nem tudnék benne többé teljesen megbízni, mindig résen lennék (már ha egyáltalán vele maradnék.)

Ha megszereted a gondolatot, hogy gyereked lesz, végül is jól is elsülhet a dolog...de ne feledd, ha ebben is a párod döntött, még rengeteg más dologban is ő fog, amit nem biztos, hogy akarsz majd.

2011. aug. 3. 22:50
 57/59 anonim ***** válasza:

ugyanmár ez kamu kérdés. ami amúgy szerintem baromi vicces :D

de ha mégsem kamu akkor kedves kérdező azt sem vetted észre, hogy nem veszi le azt a gumit szex után? mert ez már tényleg hihetetlen. akkor egyből le kellett volna ordítani a fejét. egyébként meg szerintetek az orvosok miért tanácsoljak, hogy fogamzásgátló szedése után fél évig védekezzetek gumival? nem véletlen bár szerintem semmi baja nem lenne a babának. orvossal kell megbeszélni ha megtartod a kicsit. de előtte azért mindenképp beszélj az apukával

2012. máj. 29. 22:04
 58/59 anonim ***** válasza:
Büszke lesz rátok a kölyök, két idióta.
2017. dec. 25. 20:53
 59/59 anonim ***** válasza:
Engem érdekel. 5 éves a gyermeketek?
2017. dec. 25. 21:04
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!