Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan tovább? Mi lenne a...

Hogyan tovább? Mi lenne a helyes döntés? Undorító dolgot csinált!

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Megpróbálok összeszedetten írni, bár elég zavart vagyok.

23 éves nő vagyok, a párom 32 éves. 2 éve vagyunk együtt. Az utóbbi időben nagyon sokat felhozta a gyerek témát, hogy szeretne gyereket, mert aztán kiöregszik stb. Mondtam neki, hogy én is szeretnék gyereked de még nem most, először szeretném a karrieremet egyengetni.

Múlt hónapban beteg lettem, antibiotikumot szedtem ezért, nem szedtem a fogamzásgátlót. Mondtam neki, hogy védekezzünk gumival. Nem szólt rá semmit. Szeretkeztünk én azt hittem, hogy volt rajta gumi de mégsem :S. Most meg terhes vagyok :/ Vettem tesztet és orvosnál is voltam. Nem tudom, hogy mi legyen, hogy tudott ilyet csinálni csak azért, hogy végre terhes legyek, mert ő babát akar. Annyira mérges vagyok, rá és magamra is hogy hgoy tudott így 'becsapni'. Neki még nem szóltam. Mit tegyek?

2011. aug. 3. 11:23
1 2 3 4 5 6
 11/59 anonim ***** válasza:
42%

a másik, hogy a fogamzásgátlód nem ürült még ki, ráadásul antibiotikumot is szedtél

ki tudja mi baja lehet a babának .

ettől nem kell félni,nem lessz semmi baja.

A fogigátló kiürült mert terhes lett.

2011. aug. 3. 11:32
 12/59 anonim ***** válasza:
88%
Hogy nem lehet észrevenni, hogy valakin nincs gumi?
2011. aug. 3. 11:32
 13/59 anonim ***** válasza:
89%
Hát tudod, ha én nem akarok gyereket, akkor megteszek mindent, hogy ne legyen. Komolyan nem értem, hogy nem lehet azt észrevenni, hogy nincs rajta gumi. :D :D :D
2011. aug. 3. 11:35
 14/59 A kérdező kommentje:
mert nem azzal foglalkoztam, hogy van e rajta gumi vagy nincs-e :-)
2011. aug. 3. 11:35
 15/59 anonim ***** válasza:
56%

Hogyhogy nem vetted észre, hogy nincs rajta gumi? Ez érdekes.

Párodnak sajnos nem sok esze van, mert ahogy irtad, szedsz fogamzásgátlót, és azt mindannyian tudjuk, hogy antibiotikum mellett nem mindig "hat". Viszont azt is kellene tudni, hogy gyógyszer mellett ha teherbe esel, nem biztos, hogy egészséges lesz a baba! Úristen, nincs ennyi eszetek?

Mi párommal 4 éve élünk együtt, de ha ilyet velem megcsinálna (bár nme tudom elképzelni, hogy hogy ne vegyem észre, hogy nincs rajta gumi) úgy dobnám ki, hogy a lába nem érné a földet!

21/L

2011. aug. 3. 11:36
 16/59 A kérdező kommentje:
Nem az volt a kérdés hogy hogy nem vettem észre hogy nincs rajta gumi! A kérdésre válaszoljatok légyszi
 17/59 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként meg nem szokás abbahagyni a fogamzásgátlót antibiotikum szedése mellett, csak kiegészítő védekezés kell, az is csupán néhány antibiotikumnál.
 18/59 anonim ***** válasza:
64%

Szia.Hat ez nem volt szep dolog tole foleg hogy te meg nem voltal /vagy kesz a gyereknevelesre.Beszeljetek meg higgadtan,nyugodtan.Sok szerencset.

Utolso ne riogasd szegenyt van eleg baja.6 HETIG vedett a gyerek barmivel szemben.En olyan eros antibiotikumot szedtem ami egy lovat is kiutott volna es van egy egeszseges 8honapos kislanyom.

19/59 anonim ***** válasza:
58%
mert Ti szex közben egy pózban vagytok és kész? mert akkor "megértem", ha nem vetted észre.. de am érezni is lehet, h egészen más a hapsi farka, ha gumi van rajta, és más, ha csak úgy berakja.. nah mindegy..
2011. aug. 3. 11:37
 20/59 anonim ***** válasza:
100%

Mit csinálj?

A verzió: Örülj és tarts meg a gyereket, éljetek boldogan hármasban.

B verzió: Vetesd el a gyereket, ne szólj az apukának és hagyd el.

C verzió: Tartsd meg a gyereket és hagyd el az apját.

D verzió: Vetesd el a gyereket, mondd el az apjának és éljetek boldogan.

KÖNYÖRGÖM MÉGIS MILYEN TANÁCSOT VÁRSZ????

2011. aug. 3. 11:38
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!