Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan tovább? Mi lenne a...

Hogyan tovább? Mi lenne a helyes döntés? Undorító dolgot csinált!

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Megpróbálok összeszedetten írni, bár elég zavart vagyok.

23 éves nő vagyok, a párom 32 éves. 2 éve vagyunk együtt. Az utóbbi időben nagyon sokat felhozta a gyerek témát, hogy szeretne gyereket, mert aztán kiöregszik stb. Mondtam neki, hogy én is szeretnék gyereked de még nem most, először szeretném a karrieremet egyengetni.

Múlt hónapban beteg lettem, antibiotikumot szedtem ezért, nem szedtem a fogamzásgátlót. Mondtam neki, hogy védekezzünk gumival. Nem szólt rá semmit. Szeretkeztünk én azt hittem, hogy volt rajta gumi de mégsem :S. Most meg terhes vagyok :/ Vettem tesztet és orvosnál is voltam. Nem tudom, hogy mi legyen, hogy tudott ilyet csinálni csak azért, hogy végre terhes legyek, mert ő babát akar. Annyira mérges vagyok, rá és magamra is hogy hgoy tudott így 'becsapni'. Neki még nem szóltam. Mit tegyek?

2011. aug. 3. 11:23
1 2 3 4 5 6
 31/59 anonim ***** válasza:
100%
ez komoly??? nem vetted észre h nincs rajta gumi?? és amikor elment és folyt ki belőled azt se vetted észre? és miért is nem lehet antibiotikumot szedni fogamzásgátlóval? nekem ez az egész sántít.. vagy nagyon buta vagy vagy ez a kérdés kamu..
2011. aug. 3. 11:55
 32/59 anonim ***** válasza:
100%

Én se értem, hogy lehet nem észrevenni.

1. Kamuzol

2. Részeg voltál

3. Volt rajta gumi, csak kiszakadt.

Még ha aktus közben nem is veszed észre, a cucc még másnap is folydogál belőled ha belédélvezett, hogy lehet azt nem észrevenni?

2011. aug. 3. 11:59
 33/59 anonim ***** válasza:
31%
gratulálok egy kisbabát lesz :) majd ha meglátod a kis pofiját imádni fogod a párod érte !!! ebben biztos vagyok
 34/59 anonim ***** válasza:
71%
Ez tuti kamu :D:D
 35/59 anonim ***** válasza:
31%

Szia! Tényleg undorító amit csinált, de ne haragudj, aki ilyen buta mint Te, hogy nem gondolkozik mielőtt cselekedne, főleg így hogy eleve nem szedsz bogyót... mit vártál? na meg a gumit valahogy fel is kell ám tenni a pasira, plusz nagyon is érezhető hogy ott van-e vagy sem.

Ezek mellett oké,hogy megtartanád a babát, de kicsit se félsz, hogy az antibiotikumtól fogyatékos lesz? A fogamzásgátlót is nemrég hagytad abba, ez is növeli a károsodás kockázatát. Felelőtlen vagy.

2011. aug. 3. 12:05
 36/59 anonim ***** válasza:
62%

11:59 véleményét osztom.

23 éves vagy, mire megszületik a baba, talán már 24. Korban pont optimális a gyerekszüléshez.

Ha már látni fogod, ahogy gömbölyödik a pocak, imádni fogod a párodat és a babát is. Megjön majd az anyai ösztön és a nyakamat rá merném tenni, hogy ezt még ezerszer meg fogod köszönni a párodnak. :)

2011. aug. 3. 12:06
 37/59 anonim ***** válasza:
70%

A helyes döntés, hogy nem kamuzol. Azt még el is hiszem, hogy abban a pillanatban nem vetted észre, hogy nincs rajtad gumi, na de elélvezés után???? Ha valóban nem akartál volna gyereket, akkor rohantál volna rögtön 72 órásért egy dokihoz. Amúgy meg lehet antibiotikumot szedni a fogamzásgátló mellett, csak akkor kiegészítő védekezés is javasolt, tehát nem kell abbahagyni csak amiatt.

Mindazonáltal, ha nem kamu, akkor az ilyen felfogásoddal még te nem felnőtt nő vagy, hanem még csak egy gyerek(csitri), tehát javaslom, hogy vetessed el a pasidat meg hagyjad, hogy találjon egy olyan valóban szellemileg is érett nőt magának, aki most szeretne gyereket, mert ő is jobban járna.(Pusztán csak a te általad adott információkból kiindulva ez a véleményem.)

2011. aug. 3. 12:09
 38/59 anonim ***** válasza:
57%

Szia!

Őszinte leszek, ha velem ezt tette volna a párom, akkor az a minimum hogy őt azonnal kidobom a pi**ába,mert ugye neki könnyű megcsinálni, de mégis nekem kell kihordani,megszülni,optimális esetben otthon maradni vele x évig( ne értsetek félre imádom a gyerekeket, ha anyagilag megengedhetjük mi a párommal 3-at is szeretnénk, de én mondtam, hogy 25-26 évesen az elsőt,szintén 23 vagyok most, és egyenlőre nekem is a munka a fontosabb,mert valamiből el is kell tartani a gyerekeket,szóval megértelek), szóval ő repülne az fix, a babát mindenképp megszülném,mert az abortuszt ebben a formában elítélem.. aztán vagy örökbeadnám, ha nem akarnám eyedül felnevelni, vagy felnevelném egyedül, természetesen az apuka perkálná a gyerektartást, aztán max 2 hetente elviheti 1-2 napra, de ennyiben ki is merült a dolog nálam. viszont helyetted nem dönthetek,nem is akarok, bárhogy alakul kitartást kívánok, remélem helyes döntést tudsz hozni. Minden jót! 23/N

2011. aug. 3. 12:13
 39/59 anonim ***** válasza:
81%

ez nagyon rossz duma.

egy 23 éves nő észreveszi, h gumiban dugják vagy anélkül.

ha még nem csinálta gumival, akkor azért, ha már csinálta, akkor azért.

vagy kamu, vagy tényleg ennyire hülye vagy.

2011. aug. 3. 12:51
 40/59 anonim ***** válasza:
50%

Ha ugye a nő "csináltatta volna fel" magát, most habzó szájjal szidnák a fórumozók. Érdekes, hogy sokan itt is őt kiáltják ki bűnösnek...

Én elvetetném a gyereket, és kitalálnám, hogy alázzam meg a f.szit úgy nyilvánosan, hogy egy életre megemlegesse. A minimum az lenne, hogy megerőszakoltatnám egy 120 kilós ratyi kancig.ánnyal (jó pénzért úgyis találsz olyat, aki megteszi).

2011. aug. 3. 12:54
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!