Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan tovább? Mi lenne a...

Hogyan tovább? Mi lenne a helyes döntés? Undorító dolgot csinált!

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Megpróbálok összeszedetten írni, bár elég zavart vagyok.

23 éves nő vagyok, a párom 32 éves. 2 éve vagyunk együtt. Az utóbbi időben nagyon sokat felhozta a gyerek témát, hogy szeretne gyereket, mert aztán kiöregszik stb. Mondtam neki, hogy én is szeretnék gyereked de még nem most, először szeretném a karrieremet egyengetni.

Múlt hónapban beteg lettem, antibiotikumot szedtem ezért, nem szedtem a fogamzásgátlót. Mondtam neki, hogy védekezzünk gumival. Nem szólt rá semmit. Szeretkeztünk én azt hittem, hogy volt rajta gumi de mégsem :S. Most meg terhes vagyok :/ Vettem tesztet és orvosnál is voltam. Nem tudom, hogy mi legyen, hogy tudott ilyet csinálni csak azért, hogy végre terhes legyek, mert ő babát akar. Annyira mérges vagyok, rá és magamra is hogy hgoy tudott így 'becsapni'. Neki még nem szóltam. Mit tegyek?

2011. aug. 3. 11:23
1 2 3 4 5 6
 21/59 anonim ***** válasza:
92%

"Egyébként meg nem szokás abbahagyni a fogamzásgátlót antibiotikum szedése mellett, csak kiegészítő védekezés kell, az is csupán néhány antibiotikumnál."

11:36 vagyok

Ugyanezt akartam most leirni.

2011. aug. 3. 11:38
 22/59 anonim ***** válasza:
63%
Egy példa: éjszaka malackodnak, többé-kevésbé sötét van, lámpa/tv nem világít, a pasi egy percre félrefordul, papírcsörgés-na, ki gondolná ezek után, hogy nem vette fel a nyomorult kotont? Mindazonáltal ez kamukérdés, máskülönben a mi kis fantáziadús kérdezőnk nem annyit vetett volna oda válasznak, hogy "mással volt elfoglalva"
2011. aug. 3. 11:39
 23/59 anonim ***** válasza:
75%
Először is, honnan tudod, hogy nem volt rajta gumi, csak kilyukadt? Nem biztos, hogy direkt csinálta. Másrészt a rémhírterjesztőknek: a baba TÖBB HÉTIG védve van a gyógyszerekkel és egyéb hatásokkal szemben (hiszen akkor még be sem ágyazódott, és nincs semmi, ami az anyával közös), ilyenkor az égvilágon semmi baja nem lesz tőle. Inkább nézd pozitívan a dolgokat, szeretitek egymást, anyagilag nincs gond, és sokkal könnyebb a fiatalabbaknak a terhesség :)
2011. aug. 3. 11:40
 24/59 anonim ***** válasza:
57%
Most az tök mindegy, hogy hogy nem vette észre. A lényeg az, hogy világosan megmondta, hogy MÉG nem szeretne gyereket, a hapsi meg tett rá magasról. Ez mégis milyen dolog? Bezzeg ha fordítva lenne, ha a pasas nem akarna gyereket, és a nő azt hazudná, hogy szed gyógyszert, közben meg nem, akkor hogy fel lenne háborodva mindenki. Szerintem ez nagyon aljas húzás volt a fickótól. Én sok mindent el tudok nézni, de azt nem, ha hülyének néznek, becsapnak és kijátszanak.
2011. aug. 3. 11:41
 25/59 anonim ***** válasza:
51%
Nem utolso hanem 11:29.A masik a mai fogamzasgatlok hamar urulnek.Ne riogassatok mar meg jobban es ne b@sztassatok mar.Nem ertem mi jogon itelkeztek ti barki felett?????????????
 26/59 anonim ***** válasza:
69%

11:39!

Olyan még nem volt, hogy ne érezzem, hogy van e rajta gumi vagy sem....

27/59 anonim ***** válasza:
27%
Nem vaksötétben kéne szexelni.Legalább egy petróleumlámpa fénye halványan pislákoljon a szobában,még ha közvilágítás nincs is az utcán.
2011. aug. 3. 11:43
 28/59 anonim ***** válasza:
76%

Hiába ,hogy nem arra vagy kíváncsi..Olyan nincs,hogy nem veszed észre,hogy rajta e a gumi vagy sincs...Azt fel kell húznia.Azt nem lehet nem észre venni. :D

Ha ezt egy 16 éves írja még ok....

A másik.Ha nincs anyagi gond,akkor tartsd meg a babát,de a párodnak igen csak magyarázd el a dolgokat.....A gyerek két ember kívánsága legyen ne egyé..........

A másik.Szex után a gumit le is kellene venni,csomót kötni rá és kidobni. :D Bocsi de ez nekem baromi vicces!!!!

2 gyerekes anyuka.

2011. aug. 3. 11:51
 29/59 Timó320 ***** válasza:
50%
Az, hogy azt hitted van rajta gumi, szerintem te sem gondolod komolyan. Mi tíz éves házasok vagyunk, de soha nem szedtem fogamzásgátlót, mindig gumival védekeztünk. A férfiak elvesztik a józan gondolkodásukat bizonyos helyzetekben, úgyhogy a nőnek kell észnél lenni, ha nem akar így járni. Egyébként én sem akartam még gyereket, mikor terhes lettem, de most hét éves, és ő az életem értelme. Pont ennyi idős voltam mint most te, pont ennyire meg voltam ijedve, és a férjem pont annyira akart gyereket, mint a barátod. Ha úgy döntessz, hogy megtartod, beszéld meg vele is, hogy mindenben számítasz a segítségére, hisz nem egyszerű a gyereknevelés, ha az ember tényleg jól akarja csinálni. És ha te feláldozod a karriered, akkor tőle is elvárható az áldozathozatal. Ja és a nőgyógyásznak mondd meg, hogy mettől-meddig milyen gysz.-t szedtél, és majd ő megmondja, hogy így kihordható-e a terhesség, ill. milyen vizsgálatra van szükség.
2011. aug. 3. 11:51
 30/59 anonim ***** válasza:
76%
Nem olvastam végig a válaszokat, bocsi, ha valaki már írta. Azt mégis hogy a fenébe nem vetted észre, hogy gumi nélkül ment el benned? Még az elején nincs túl késő kirántani és gyorsan kimosni magad, esetleg eseményutánit venni. Vagy az aktusnál nem is vetted észre? Nem folyt ki a sperma belőled? Eléggé abszurd helyzet.
2011. aug. 3. 11:55
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!