Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Az albérletből mennem kell,...

Az albérletből mennem kell, én mehetek a lányomékhoz, de a párom nem! Mit tegyek ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés
Soha nem kedvelték egymást, mivel még az anyjával voltam amikor összejöttünk, és ezért őt nem engedi oda. A kissebbik lányomhoz a vejem nem engedi, mert régebben csúnyán beszélt a lányommal és tett egy csúnya megjegyzést a születendő babájára. Azt mondta a vejem örüljek ha én mehetek. Kölcsön egyikük sem ad. Mit tegyek? A párom hajlandó bocsánatot kérni mindkettejüktől és megváltozik! Nincs hová mennie!
2022. jún. 17. 15:42
 81/115 anonim ***** válasza:
97%
A nőcid menjen a Balatonra szállodába szobaasszonynak, bentlakással, te meg munkásszállóra, ne menjetek a gyerekek nyakára, aztán ha összeszeditek magatokat, újra összeköltözhettek albérletben.
2022. jún. 18. 05:51
 82/115 anonim ***** válasza:
93%

Semmi gond, a párod oldja meg a lakhatását.

A francnak kéne olyan ember őszintétlen bocsánata, aki csak azért teszi, mert épp szrban van.

Halálosan nem érdekelne.

2022. jún. 18. 07:11
 83/115 anonim ***** válasza:
97%
Én a helyedben, szakítottam volna azzal a nővel. A lányaidat totál megértem, de lécci ne várd el tőlük, hogy segítsenek még rajta is, azok után, ahogy viselkedett velük. Egye meg, amit főzött, a lányaidnak meg legyél rohadtul hálás, hogy ezek után még próbálnak neked segíteni. Egyébként van rengeteg gyári meló, ahova még a jöttment csövest is felveszik, és még szállást is adnak, csak ott dolgozni is kell.
2022. jún. 18. 07:36
 84/115 anonim ***** válasza:
88%

Akihez odaköltözöl, kér, hozzájárulást a ktg-ekhez? Meddig maradhatsz?

Hogyan hat az életükre, ha ott laksz?

A társas hol lakott előtted?

2022. jún. 18. 07:43
 85/115 anonim ***** válasza:
81%

03.14-es, ez egy nagyon jó kérdés. Tömegek laknak úgy albérletben Magyarországon, hogy feketén dolgoznak, vagy napi bejelentéssel, vagy 2-4-8 órás minimálbérre vannak bejelentve, amit viszont zsebbe kapnak, azt felélik. Engem is nagyon érdekel, ők mire számítanak inaktív korukra?

Gyakran kapok olyan ostoba válaszokat, hogy óóóó, azt ők úgy se érik meg, meg majd lesz valahogy, a többieknek se lesz nyugdíjuk, minek ezzel foglalkozni. Nagyon komoly bajok lesznek itt még és sajnos nem szórványosan, hanem tömegesen lesz probléma ezzel az agyhalott réteggel.

2022. jún. 18. 08:38
 86/115 anonim ***** válasza:
93%

85. Nem feltetlen agyhalott valaki

, nekem is volt olyan idöszak, hogy vagy elvàllaltam az alkalmi/fekete munkàt vagy ha nem akkor nem lett volna mit ennem se. Ebböl a bevételböl megélni is nehéz, nemhogy félretenni! Én szerencsére talàltam àllàst utàna de sokan beleragadnak ebbe a helyzetbe és pénz híjàn ugràlni sem tudnak, hogy vàltsanak.

2022. jún. 18. 08:45
 87/115 anonim ***** válasza:
81%
08.45, itt nem arról van szó, hogy nem lehet az embernek olyan élethelyzete, amikor padlóra kerül, de aki fekete munkából él, annak el kell gondolkozni, hogy félre tud-e tenni jelentősebb összeget arra az időszakra, amikor már nem fog tudni dolgozni, ha viszont nem, akkor bármi áron ki kell ebből lépni, akár külföldre is el kell menni alja munkát dolgozni. Aki ezt nem tudja felmérni, az sajnos agyhalott. Én is voltam padlón, de azonnal felfogtam, ez hosszútávon nem maradhat így. Saját céget alapítottam és szombat-vasánap is dolgoztam, ha úgy alakult. És új szakmát is tanultam. Most is folyamatosan tanulok, mert olyan a munkám, ahol állandóan frissíteni kell tudásomat. Aki erre nem képes, annak más megoldást kell keresnie, de az nem megoldás, hogy homokba dugjuk a fejünket. Nem, ez nem "szerencse", ezt előrelátásnak hívják.
2022. jún. 18. 08:51
 88/115 anonim ***** válasza:
70%

87

Milyen területen dolgozol?

2022. jún. 18. 09:24
 89/115 anonim ***** válasza:
91%
09.24. Pénzügy
2022. jún. 18. 09:50
 90/115 anonim ***** válasza:
92%
09.24-es, amúgy teljesen mindegy, milyen terület, ahol most dolgozm, az eredeti szekmám teljesen más, a diplomámat kidobhattam az ablakon, mert az a szakma megszűnt, amikor bezártak sok gyárat, így eldönthettem, hogy vagy megyek a süllyesztőbe, mint oly sokan, vagy váltok. Anno bármit elvállaltam volna ideiglenesen (takarítás, házvezetés, gyári szalagmunka, hétvégi munka), hogy egyenesbe jöjjek és az nálam nem az, hogy hónapról-hónapra megéljek a bevételemből. A kérdező és a "párja" is sajnos nincs ezen a szinten, nem látnak az orruknál tovább. Elég csak az egyiküknek dolgozni, hiszen megéltek egy jövedelemből, de ahogy az kiesik, jön az éhenhalás, meg a kuncsorgás a rokonoknál? Nekem ne mondja senki, hogy ez nem az agyhalottak gondolkodása.
2022. jún. 18. 10:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!