Az albérletből mennem kell, én mehetek a lányomékhoz, de a párom nem! Mit tegyek ebben a helyzetben?

Semmi gond, a párod oldja meg a lakhatását.
A francnak kéne olyan ember őszintétlen bocsánata, aki csak azért teszi, mert épp szrban van.
Halálosan nem érdekelne.

Akihez odaköltözöl, kér, hozzájárulást a ktg-ekhez? Meddig maradhatsz?
Hogyan hat az életükre, ha ott laksz?
A társas hol lakott előtted?

03.14-es, ez egy nagyon jó kérdés. Tömegek laknak úgy albérletben Magyarországon, hogy feketén dolgoznak, vagy napi bejelentéssel, vagy 2-4-8 órás minimálbérre vannak bejelentve, amit viszont zsebbe kapnak, azt felélik. Engem is nagyon érdekel, ők mire számítanak inaktív korukra?
Gyakran kapok olyan ostoba válaszokat, hogy óóóó, azt ők úgy se érik meg, meg majd lesz valahogy, a többieknek se lesz nyugdíjuk, minek ezzel foglalkozni. Nagyon komoly bajok lesznek itt még és sajnos nem szórványosan, hanem tömegesen lesz probléma ezzel az agyhalott réteggel.

85. Nem feltetlen agyhalott valaki
, nekem is volt olyan idöszak, hogy vagy elvàllaltam az alkalmi/fekete munkàt vagy ha nem akkor nem lett volna mit ennem se. Ebböl a bevételböl megélni is nehéz, nemhogy félretenni! Én szerencsére talàltam àllàst utàna de sokan beleragadnak ebbe a helyzetbe és pénz híjàn ugràlni sem tudnak, hogy vàltsanak.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!