Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Az albérletből mennem kell,...

Az albérletből mennem kell, én mehetek a lányomékhoz, de a párom nem! Mit tegyek ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés
Soha nem kedvelték egymást, mivel még az anyjával voltam amikor összejöttünk, és ezért őt nem engedi oda. A kissebbik lányomhoz a vejem nem engedi, mert régebben csúnyán beszélt a lányommal és tett egy csúnya megjegyzést a születendő babájára. Azt mondta a vejem örüljek ha én mehetek. Kölcsön egyikük sem ad. Mit tegyek? A párom hajlandó bocsánatot kérni mindkettejüktől és megváltozik! Nincs hová mennie!
2022. jún. 17. 15:42
 61/115 anonim ***** válasza:
91%
#60 tipikus lusta ingyenelo. meg ha csaladi hazban lennenek kerttel, allatokkal akkor azt mondom oke, vigye a haztartast. de egy panellakasban??
2022. jún. 17. 19:26
 62/115 anonim ***** válasza:
93%

Visszanyalt végre a feltételezett karma.

Először is megcsaltad az anyjukat ezzel a kis riheronggyal, ezzel tulajdonképpen őket is elárultad.

Aztán a l.tyó beszólogatott nekik, ja és te mellette álltál ki. Ha az én apám lennél ott rohadnál meg te is ahol vagy a a lyukaddal együtt. Már az is kész csoda és jó lélekre vall, hogy ezekután téged fogadnának, miközben élősködni mész oda. Gondolom az anyjukra ütöttek. De szokták mondani, hogy annak a bizonyos ló...nak is van vége. A sz.jhád jó pofátlan azért, meg te is.

2022. jún. 17. 19:27
 63/115 hisztynka ***** válasza:
98%
🍿🍿🍿🍿🍿
2022. jún. 17. 19:33
 64/115 anonim ***** válasza:
11%
Egy amúgy is földön fekvő emberbe nem annyira szép dolog belerúgni. De ventilláljátok ki nyugodtan magatokból a sérelmeiteket ezekkel a hozzászólásokkal.
2022. jún. 17. 19:40
 65/115 anonim ***** válasza:
96%
Én írtam neki, hogy menjenek vendéglátózni, ott van szállás is, nem reagált rá. Házhoz jön a pofonért (ha nem kamu az egész).
2022. jún. 17. 19:45
 66/115 anonim ***** válasza:
87%
Nem mindegy, hogy miért fekszik a földön. Szóval ez a mondás hibás.
2022. jún. 17. 19:45
 67/115 anonim ***** válasza:
98%

"meg is voltunk a fizetésemből,"

De hát azt írod, nincs semmi megtakarításotok. Egyik napról a másikra éltetek, és nem dolgozott a párod? Hihetetlen felelőtlen eberek vannak.

2022. jún. 17. 21:19
 68/115 anonim ***** válasza:
44%

"Igen, az övé lett."

Ne hazudozz!

vagy eleve az övé volt, vagy kifizetett.

2022. jún. 17. 21:20
 69/115 anonim ***** válasza:
75%
#64: + 🍺🍺🍺😁
2022. jún. 17. 21:23
 70/115 anonim ***** válasza:
93%
Sval a csajod csúnya megjegyzést tett a lányod születendő babájára, az unodára, és te a csaj mellett álltál ki? Hát tudod, a lányod helyében elküldenélek jó messzire.
2022. jún. 17. 21:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!