Az albérletből mennem kell, én mehetek a lányomékhoz, de a párom nem! Mit tegyek ebben a helyzetben?
Figyelt kérdés
Soha nem kedvelték egymást, mivel még az anyjával voltam amikor összejöttünk, és ezért őt nem engedi oda. A kissebbik lányomhoz a vejem nem engedi, mert régebben csúnyán beszélt a lányommal és tett egy csúnya megjegyzést a születendő babájára. Azt mondta a vejem örüljek ha én mehetek. Kölcsön egyikük sem ad. Mit tegyek? A párom hajlandó bocsánatot kérni mindkettejüktől és megváltozik! Nincs hová mennie!2022. jún. 17. 15:42
1/115 anonim 

válasza:

Nem azért kell bocsánatot kérni, mert épp segítségre van szükség. Így nem ér semmit.
Oldja meg az életét a "párod".
2/115 anonim 

válasza:

Másik albérlet, munkásszálló. A "lányaimhoz" meg legközelebb akkor mennék, ha a sírjukra köphetnék.
3/115 anonim 

válasza:

vegyetek ki másik albérletet.
Ne menjetek a fiatalok nyakára.
4/115 A kérdező kommentje:
Nincs pénzünk másik albérletre, mert elvesztettem a munkám, félretett pénzünk pedig nincs!
2022. jún. 17. 15:50
5/115 anonim 

válasza:

Másik albérlet keresése vagy párod oldja meg a lakhatását
Örülj neki, hogy te mehetsz, ha a lányod helyében lennék akkor ezek után még téged se engednélek magunkhoz
6/115 anonim 

válasza:

Ketten ebben a korban nem tudjátok összedobni egy albérlet árát? És miből fogtok megélni?
7/115 anonim 

válasza:

A párod egy rbnc, te meg ugyanaz férfiban.
8/115 anonim 

válasza:

A párod megy a saját rokonaihoz csövezni
9/115 anonim 

válasza:

A párom hajlandó bocsánatot kérni mindkettejüktől és megváltozik! Nincs hová mennie!
😁 kicsit keso mar, nem gondolod?
A lanyaidra viszont buszke lehetsz, tökös csajok, s a szivuk is a helyen👍
10/115 A kérdező kommentje:
Amit kerestem az a havi megélhetésre volt elég, nem tudtunk félre tenni,ez van sajnos. Nincs pénzünk másik albérletre, a páromnak nincsenek olyan rokonai akikhez mehetnénk míg munkát találok és nekem nincs senkim a lányaimon kívül. A volt feleségemtől hogy kérjek.
2022. jún. 17. 15:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!