Az albérletből mennem kell, én mehetek a lányomékhoz, de a párom nem! Mit tegyek ebben a helyzetben?
Figyelt kérdés
Soha nem kedvelték egymást, mivel még az anyjával voltam amikor összejöttünk, és ezért őt nem engedi oda. A kissebbik lányomhoz a vejem nem engedi, mert régebben csúnyán beszélt a lányommal és tett egy csúnya megjegyzést a születendő babájára. Azt mondta a vejem örüljek ha én mehetek. Kölcsön egyikük sem ad. Mit tegyek? A párom hajlandó bocsánatot kérni mindkettejüktől és megváltozik! Nincs hová mennie!2022. jún. 17. 15:42
91/115 anonim 

válasza:

Bezártàk a gyárakat és utána mit csináltál, hogy lett munkád?
92/115 anonim 

válasza:

87 Ez szép és jò, énis tanulnék de 340 ezer Ft lenne mint megtudtam a tanfolyam, mert van 3 szakmàm màr. Bevétel nélkül vagy kis pénzböl tanulni sem egyszerü dolog.
93/115 anonim 

válasza:

Nekem sok tanfolyamom van, de nem megyek velük semmire.
94/115 anonim 

válasza:

10.19. semmi sem egyszerű. Ha én férfi lennék, tuti elmennék most akár segédmunkásnak is egy-egy építkezésre. Itt a környékünkön 20E Ft-ot kap egy semmihez sem értő, semmilyen szakmával nem rendelkező segédmunkás, igaz dolgozni kell keményen. Amikor bezártak a gyárak, dolgoztam pékségben éjszaka, elvállaltam bármilyen idénymunkát, kertet műveltem (a másét is), varrtam, de közben tanultam is.
95/115 anonim 

válasza:

10.19. erről beszélek, akkor kell félretenni pénzt, amikor van bevétel és nem akkor sopánkodni, hogy 340E Ft egy tanfolyam, amikor már nincs munka. Alaphiba felélni az összes bevételt.
96/115 anonim 

válasza:

94 Ferfikent en is azt tenném de 52kgs nöként màs a helyzet.
95 Van amikor olyan a bevétel, hogy szàmlàk lakbér étel és kifújt, nah akkor hogy tegyen félre? Nem védem a kérdezöt de sok ilyen van, diplomàs tanàr ismerösöm is pl alig él meg. Félretenni képtelen. Felnézek rà mert elhivatott pedagògus ami ritka de nem cserélnék vele az biztos.
97/115 anonim 

válasza:

10.55. én is nő vagyok és nem is olyan fiatal. Tudom, hogy nem kapkodnának értem már a munkaerő piacon, épp ezért találtam ki minden mást, pl saját vállalkozást. Igen, tudom, ez sem megy mindenkinek, de nem szabad feladni és folyamatosan keresni kell a lehetőségeket, ha a pénz minden hónapban elfogy, mert az nem jó hosszútávon és előbb-utóbb baj lesz belőle. Megtakarítást muszáj képezni. Van nagyon sok tanár ismerősöm, tényleg gyászos a fizetésük, de akiknek jobban megy közülük az átlagnál, azoknak mindnek van másodállása, vagy saját vállalkozása pluszban. Sokan vállalnak pl magán tanítványokat, de van, aki a nyári szünetben vállal pluszt, pl lakásfelújításokat vállal (igaz, ő is férfi).
98/115 anonim 

válasza:

#90: szamomra erthetetlen ez a mentalitás.... ha epp csak kijöttek a ffi fizeteseből, nem tudtak felretenni, hogy a fenebe luxusoztak h a nő nem dolgozik??
99/115 anonim 

válasza:

Isten megfizette nektek amit érdemeltek.Egyétek meg amit főztetek!Gonosz, rossz emberek vagytok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!