Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Az albérletből mennem kell,...

Az albérletből mennem kell, én mehetek a lányomékhoz, de a párom nem! Mit tegyek ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés
Soha nem kedvelték egymást, mivel még az anyjával voltam amikor összejöttünk, és ezért őt nem engedi oda. A kissebbik lányomhoz a vejem nem engedi, mert régebben csúnyán beszélt a lányommal és tett egy csúnya megjegyzést a születendő babájára. Azt mondta a vejem örüljek ha én mehetek. Kölcsön egyikük sem ad. Mit tegyek? A párom hajlandó bocsánatot kérni mindkettejüktől és megváltozik! Nincs hová mennie!
2022. jún. 17. 15:42
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯
 91/115 anonim ***** válasza:
91%
Bezártàk a gyárakat és utána mit csináltál, hogy lett munkád?
2022. jún. 18. 10:09
 92/115 anonim ***** válasza:
91%
87 Ez szép és jò, énis tanulnék de 340 ezer Ft lenne mint megtudtam a tanfolyam, mert van 3 szakmàm màr. Bevétel nélkül vagy kis pénzböl tanulni sem egyszerü dolog.
2022. jún. 18. 10:19
 93/115 anonim ***** válasza:
91%
Nekem sok tanfolyamom van, de nem megyek velük semmire.
2022. jún. 18. 10:32
 94/115 anonim ***** válasza:
87%
10.19. semmi sem egyszerű. Ha én férfi lennék, tuti elmennék most akár segédmunkásnak is egy-egy építkezésre. Itt a környékünkön 20E Ft-ot kap egy semmihez sem értő, semmilyen szakmával nem rendelkező segédmunkás, igaz dolgozni kell keményen. Amikor bezártak a gyárak, dolgoztam pékségben éjszaka, elvállaltam bármilyen idénymunkát, kertet műveltem (a másét is), varrtam, de közben tanultam is.
2022. jún. 18. 10:34
 95/115 anonim ***** válasza:
82%
10.19. erről beszélek, akkor kell félretenni pénzt, amikor van bevétel és nem akkor sopánkodni, hogy 340E Ft egy tanfolyam, amikor már nincs munka. Alaphiba felélni az összes bevételt.
2022. jún. 18. 10:36
 96/115 anonim ***** válasza:
96%

94 Ferfikent en is azt tenném de 52kgs nöként màs a helyzet.

95 Van amikor olyan a bevétel, hogy szàmlàk lakbér étel és kifújt, nah akkor hogy tegyen félre? Nem védem a kérdezöt de sok ilyen van, diplomàs tanàr ismerösöm is pl alig él meg. Félretenni képtelen. Felnézek rà mert elhivatott pedagògus ami ritka de nem cserélnék vele az biztos.

2022. jún. 18. 10:55
 97/115 anonim ***** válasza:
81%
10.55. én is nő vagyok és nem is olyan fiatal. Tudom, hogy nem kapkodnának értem már a munkaerő piacon, épp ezért találtam ki minden mást, pl saját vállalkozást. Igen, tudom, ez sem megy mindenkinek, de nem szabad feladni és folyamatosan keresni kell a lehetőségeket, ha a pénz minden hónapban elfogy, mert az nem jó hosszútávon és előbb-utóbb baj lesz belőle. Megtakarítást muszáj képezni. Van nagyon sok tanár ismerősöm, tényleg gyászos a fizetésük, de akiknek jobban megy közülük az átlagnál, azoknak mindnek van másodállása, vagy saját vállalkozása pluszban. Sokan vállalnak pl magán tanítványokat, de van, aki a nyári szünetben vállal pluszt, pl lakásfelújításokat vállal (igaz, ő is férfi).
2022. jún. 18. 11:08
 98/115 anonim ***** válasza:
89%
#90: szamomra erthetetlen ez a mentalitás.... ha epp csak kijöttek a ffi fizeteseből, nem tudtak felretenni, hogy a fenebe luxusoztak h a nő nem dolgozik??
2022. jún. 18. 11:41
 99/115 anonim ***** válasza:
85%
Isten megfizette nektek amit érdemeltek.Egyétek meg amit főztetek!Gonosz, rossz emberek vagytok!
2022. jún. 18. 13:16
 100/115 anonim ***** válasza:
73%
100
2022. jún. 18. 13:27
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!