Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Az albérletből mennem kell,...

Az albérletből mennem kell, én mehetek a lányomékhoz, de a párom nem! Mit tegyek ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés
Soha nem kedvelték egymást, mivel még az anyjával voltam amikor összejöttünk, és ezért őt nem engedi oda. A kissebbik lányomhoz a vejem nem engedi, mert régebben csúnyán beszélt a lányommal és tett egy csúnya megjegyzést a születendő babájára. Azt mondta a vejem örüljek ha én mehetek. Kölcsön egyikük sem ad. Mit tegyek? A párom hajlandó bocsánatot kérni mindkettejüktől és megváltozik! Nincs hová mennie!
2022. jún. 17. 15:42
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/115 anonim ***** válasza:
98%

Tehát akkor megcsaltad vele a feleséged, + beszólt egy meg sem született embernek akiről nyilván fogalma sem volt hogy milyen lesz tehát minősíteni sem lehetett volna, majd amikor kéne a segítség akkor hirtelen egészen véletlenül "rájön" hogy "megváltozik"...

Nos, szerintem mehettek ketten együtt az utcára, f@szszopó.

2022. jún. 17. 17:18
 32/115 A kérdező kommentje:
Mondtam, hogy nincs pénzünk másik albérletre. Mi ebben a gyanús vagy hihetetlen??
2022. jún. 17. 17:18
 33/115 anonim ***** válasza:
96%
A balatoni vendéglátásban szeretettel (és lakhatással) várnak minden dolgozni képes embert.
2022. jún. 17. 17:23
 34/115 anonim ***** válasza:
94%
33-as, áhh... akkor dolgozni is kéne.
2022. jún. 17. 17:25
 35/115 anonim ***** válasza:
96%

Harom dolgot tehetsz:

1. Te egyedul odamesz a lanyodhoz, meghuzva magad. Onnan eljarsz dolgozni, azt utana veszel ki egy albit es viszed a kiralykisasszonyt.

2. Elmesz munkasszallora, ott sporolsz, aztan veszel ki lakast es mentek a zasszonnyal.

3. Mindketten mentek az utcara.

Milyen valaszt szeretnel hallani?

Tobb kerdes elkerulte becses figyelmedet:

A menyecske miert nem dolgozik? Volt egyaltalan valaha munkahelye, vagy aranymuffja van azt vki mindig eltartotta?

Kialltal a lanyaid mellett, amikor a csajod beszolt nekik?

Azt mar meg sem emlitem mennyire gerinces lehet, h a szeretod volt...

En a lanyaid helyeben veled sem beszelnek.

Az a gyanus es hihetetlen, h nem fogod fel, miert nem akarjak befogadni.

Hiaba na, uncsik ezek a hosszu nyari napok

2022. jún. 17. 17:28
 36/115 anonim ***** válasza:
97%
Az nem hihetetlen hogy nincs pénzetek albira, az a hihetetlen hogy ennek ellenére egyikőtök sem dolgozik.
2022. jún. 17. 17:36
 37/115 anonim ***** válasza:
97%
És a párod mégis miért nem doglozott, mikor semmi pénzetek nem volt?
2022. jún. 17. 17:41
 38/115 A kérdező kommentje:
Én dolgoztam eddig, meg is voltunk a fizetésemből, csak most vesztettem el a munkahelyem.
2022. jún. 17. 17:48
 39/115 anonim ***** válasza:
16%

Na hol vagy kerdezo???

Valaszolj a kerdesekre.

Vagy vigyaznod kell epp a kisebb testvereidre?

2022. jún. 17. 17:49
 40/115 anonim ***** válasza:
92%
Gondolom ha felnőtt lányod van, már nem vagy épp fiatal. Ennyi idő alatt nem sikerült egy lakást összehozni? Vagy közös lakásotok volt a lányod anyjával, és válás után övé lett a közös tulajdonú ingatlan?
2022. jún. 17. 18:08
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!