Az albérletből mennem kell, én mehetek a lányomékhoz, de a párom nem! Mit tegyek ebben a helyzetben?
Figyelt kérdés
Soha nem kedvelték egymást, mivel még az anyjával voltam amikor összejöttünk, és ezért őt nem engedi oda. A kissebbik lányomhoz a vejem nem engedi, mert régebben csúnyán beszélt a lányommal és tett egy csúnya megjegyzést a születendő babájára. Azt mondta a vejem örüljek ha én mehetek. Kölcsön egyikük sem ad. Mit tegyek? A párom hajlandó bocsánatot kérni mindkettejüktől és megváltozik! Nincs hová mennie!2022. jún. 17. 15:42
71/115 anonim 

válasza:

Sajnos nem tudom a megoldást, de remélem minnél előbb megoldódik a helyzet, mindkettőtöknek! Sok szerencsét és kitartást nektek!
72/115 anonim 

válasza:

Sajnálom, de a vejednek igaza van. A párodnak nem kellett volna szemétkednie. Keressetek egy albérletet SOS! Ennyi. Előbb kellett volna gondolkozni, nem eltartani a parazita párodat, aki az unokádat is bántotta, pedig a baba semmiről nem tehet. Igazából sajnállak, hogy ilyen párod van.
73/115 anonim 

válasza:

73-as vagyok. Közben átolvastam a többoldanyi választ. Nincs pénzetek albérletre? Vegyetek fel hitelt. Ja, az se megy, mert nincs munkátok. Akkor irány egy szálló. Ha lenne egy kis eszetek, raktatok volna félre vésztartalékot, persze nehéz úgy hogy a nőd, akivel félrementél, eltartatja magát. Ezt hívják Karmának. Szerintem örülj, hogy a lányaid még szóba állnak veled.
77/115 anonim 

válasza:

Gyerekeken akkor se kell élösködni.
78/115 anonim 

válasza:

Van még egy opció! A kérdező nem hagyta dolgozni az nőt. Ezt az én párom is el akarta játszani,hogy majd ő hozza a pénzt,én csak maradjak otthon. Csak neki nem jött össze,mert nem hagytam magam.
Mindenesetre mindketten elmentek dolgozni,és akkor ketten ki tudtok venni egy albit.
79/115 anonim 

válasza:

Akik albérletben élnek, nyugdíjas korukban hol laknak?
80/115 anonim 

válasza:

Nézelődj, gyakran olvasni olyan hirdetéseket, hogy ilyen nagyobb gazdaságokban/ tanyákon lakhatást is biztosítanak a munkáért cserébe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!