Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek kellene foglalkozn...

Szerintetek kellene foglalkoznom a gyerekemmel, ha sosem voltam együtt az anyjával, csak terhes lett és megtartotta?

Figyelt kérdés

Én nem akartam ezt a babát.. gyerektartason kívül kellene törődnöm vele? A családomnak sem mondtam meg, hogy született egy gyerekem.. joguk van tudni vagy elég ha én tudom, hogy valahol van egy gyerekem?

28 F

2022. máj. 15. 19:26
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/114 anonim ***** válasza:
73%
Remélem, hogy csak kamu a történet, ez a kérdés pedig csak provokáció.
2022. máj. 15. 21:49
 52/114 anonim ***** válasza:
5%

Ismételten felajánlom a magánlevelezést, de ha gondolod elfelejthetjük.

A gyermek nemét szerettem volna megtudni. Szimpla emberi kíváncsiság. (De azért a keresztelőről szívesen értesülnék...)

Maradjunk abban, hogy a Te döntésed!

Ui: ha már egyszer utaltál pénzt a gyermek részére, akkor NEM VAGY FELELŐTLEN! Sok sikert kívánok Nektek!

2022. máj. 15. 21:51
 53/114 anonim ***** válasza:
78%
Még az is lehet, hogy meg fogod szeretni.
2022. máj. 15. 21:55
 54/114 anonim ***** válasza:
73%
Saját magadat utálod abban a gyerekben, amelyik a te tulajdonságaidat hordozza félig.
2022. máj. 15. 22:01
 55/114 anonim ***** válasza:
76%

A helyedben semmiképp nem hagynám ki a lehetőséget, amit az apaság jelent. Meg könnyen meg is uszod, mert elég "hétvégi apukának" lenned. Az első évék persze nehezek lesznek, ez sokszor akkor is nehez időszak a férfiaknak, ha akarják a gyereket. De a kötődéshez kell, hogy most is érdeklődj, mert nem állíthatsz oda 3-4 év mulva azzal, hogy "helló, én vagyok az apad". Nem kell a nővel jóban lenni, elég, ha nem ölitek egymást.

Az én szüleim is korán elváltak, de apám szuper apa volt, mig a barátnőm nem is ismerte az övét. Hatalmas különbséget jelentett az életünkben!

Fontold meg!

2022. máj. 15. 22:02
 56/114 anonim ***** válasza:
5%

Így van, fagyos viszonyt is ki lehet bírni.

Az én szüleim között sem volt éppen túl nagy harmónia, csak nagy ritkán, elvétve éreztem azt, hogy "összetartozunk".

Nagyon beleéltem magam a történetedbe kérdező. Keservesen felzokogtam az imént. De most már maradjunk annyiban, hogy nem ajánlom fel a magánlevelezést.

BIZTOSAN TUDOM, hogy jó apa leszel... :)

2022. máj. 15. 22:08
 57/114 anonim ***** válasza:
90%
50. Újabb példa arra, amit én mindig is hangoztatok, hogy nevelni nem igazán lehet senkit. Olyan ember lesz a gyerekből, amilyen természetet örökölt. Ha hazudós, másokat átverő, önző természet, akkor hiába minden, nem a szülői nevelés számít. A szülő mutathat jó példát, de ha a gyerek alaptermészete nem ilyen, nem hajlik a jóra, akkor hiába minden, se a szép szó, se a tiltás, se a pofon, semmi sem használ.
2022. máj. 15. 22:12
 58/114 A kérdező kommentje:
#58 a baba kislány.
2022. máj. 15. 22:13
 59/114 anonim ***** válasza:
83%
Figyeljétek meg, holnapra meglesz a 100 komment a kérdéshez.
2022. máj. 15. 22:14
 60/114 anonim ***** válasza:
70%
Ha ez nem kamu, akkor apasági teszt és bírósági határozat nélkül ne küldj több pénzt!
2022. máj. 15. 22:49
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!