Szerintetek kellene foglalkoznom a gyerekemmel, ha sosem voltam együtt az anyjával, csak terhes lett és megtartotta?
Én nem akartam ezt a babát.. gyerektartason kívül kellene törődnöm vele? A családomnak sem mondtam meg, hogy született egy gyerekem.. joguk van tudni vagy elég ha én tudom, hogy valahol van egy gyerekem?
28 F
Ismételten felajánlom a magánlevelezést, de ha gondolod elfelejthetjük.
A gyermek nemét szerettem volna megtudni. Szimpla emberi kíváncsiság. (De azért a keresztelőről szívesen értesülnék...)
Maradjunk abban, hogy a Te döntésed!
Ui: ha már egyszer utaltál pénzt a gyermek részére, akkor NEM VAGY FELELŐTLEN! Sok sikert kívánok Nektek!
A helyedben semmiképp nem hagynám ki a lehetőséget, amit az apaság jelent. Meg könnyen meg is uszod, mert elég "hétvégi apukának" lenned. Az első évék persze nehezek lesznek, ez sokszor akkor is nehez időszak a férfiaknak, ha akarják a gyereket. De a kötődéshez kell, hogy most is érdeklődj, mert nem állíthatsz oda 3-4 év mulva azzal, hogy "helló, én vagyok az apad". Nem kell a nővel jóban lenni, elég, ha nem ölitek egymást.
Az én szüleim is korán elváltak, de apám szuper apa volt, mig a barátnőm nem is ismerte az övét. Hatalmas különbséget jelentett az életünkben!
Fontold meg!
Így van, fagyos viszonyt is ki lehet bírni.
Az én szüleim között sem volt éppen túl nagy harmónia, csak nagy ritkán, elvétve éreztem azt, hogy "összetartozunk".
Nagyon beleéltem magam a történetedbe kérdező. Keservesen felzokogtam az imént. De most már maradjunk annyiban, hogy nem ajánlom fel a magánlevelezést.
BIZTOSAN TUDOM, hogy jó apa leszel... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!