Szerintetek kellene foglalkoznom a gyerekemmel, ha sosem voltam együtt az anyjával, csak terhes lett és megtartotta?
Figyelt kérdés
Én nem akartam ezt a babát.. gyerektartason kívül kellene törődnöm vele? A családomnak sem mondtam meg, hogy született egy gyerekem.. joguk van tudni vagy elég ha én tudom, hogy valahol van egy gyerekem?
28 F
2022. máj. 15. 19:26
91/114 anonim válasza:
Viszont vagy légy a gyereked életében, vagy ne, de ne járkálj ki-be, mert azzal tönkreteszed őt.
92/114 anonim válasza:
Abba nem gondoltok bele szerintem sokan, hogy nőként nem megy úgy hip-hop a védekekzés. A fogamzásgátlót legalább egy hónapig kell előtte szedni, hogy valamennyire hasson, eseményutániból meg ha jól tudom maximum 2-t lehet egy évben, de ezt lehet, hogy rosszul tudom. Férfiként alkalminál fel kell húzni a gumit, szóval lehet ott helyben rögtön védekezni. Nőként nem nagyon.
93/114 anonim válasza:
Kötesd el magad kérdező... férfiaknál is van ilyen.... akkor nem lesz ilyen probléma, bár óvszert is érdemes használni... mert csak nem kívánt terhességet előzi meg, hanem a nemi betegségektől is megóv... kivéve a HPV-t....
94/114 anonim válasza:
Szerintem mentsd le ezt a kérdést meg az adott válaszaidat és ha majd később meg akarja ismerni az apját küld el neki. Rögtön meggondolja magát.
95/114 anonim válasza:
#93 de ha felelősségteljes felnőtt nő vagyok és a pasi nem akar gumit húzni én meg tudom hogy semmilyen más módon nem vedekezek akkor nem szexelek vele minden nélkül.
96/114 anonim válasza:
Hát ezt te tudod, èn nem foglalkoznèk olyan gyerekkel akit nem akartam. Bár èn nő vagyok, nehezen tudom belekèpzelni magamat a helyzetedbe.
97/114 anonim válasza:
97. Így sem foglalkoznál az olyan gyerekkel, akit nem akartál, hogy nő vagy?
100/114 anonim válasza:
#98-as, nőkènt nyilván nem szültem úgy hogy nem akartam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!