Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek kellene foglalkozn...

Szerintetek kellene foglalkoznom a gyerekemmel, ha sosem voltam együtt az anyjával, csak terhes lett és megtartotta?

Figyelt kérdés

Én nem akartam ezt a babát.. gyerektartason kívül kellene törődnöm vele? A családomnak sem mondtam meg, hogy született egy gyerekem.. joguk van tudni vagy elég ha én tudom, hogy valahol van egy gyerekem?

28 F

2022. máj. 15. 19:26
 71/114 anonim ***** válasza:
87%

"Miért a kérdezőnek kellett volna gumit húzni?"

Mert nem akar gyereket. Elég egyszerű logikai lépés.

2022. máj. 16. 07:39
 72/114 anonim ***** válasza:
97%

Meg is szakadt köztünk ezután a kapcsolat

Az a kapcsolat, ami nem is létezett, mert egyszeri szex volt? :D

2022. máj. 16. 08:24
 73/114 anonim ***** válasza:
35%
Addig hazudott a kérdező,amíg meg nem döngette a nőt. Ő utána bevallotta neki,hogy többet nem akar. Ennek tudatában a nő megtartotta a babát. Ő ugyanolyan felelőtlen.
2022. máj. 16. 08:41
 74/114 anonim ***** válasza:
67%

Kérdező egyszer megdöngetett egy csajt, egy hónap múlva a csaj bejelentette, hogy terhes….bíróságra nem mentek….meglepődnék, ha a kérdező lenne az apa 🤣

Van két ilyen ismerősöm, mindkettő elvette a csajt, az egyiknél 5 éves volt a kölyök, amikor a kórházban kiderült, hogy nem stimmelnek a vércsoportok… aztán dns teszt… nem ő a biológiai apa…válás lett a vége

A másik csak ignorálja a tényt, hogy a kislány az ex kiköpött mása. Kis cigánylányka, a csaj és a srác is szőke és kék szemű. A kislány meg idén lesz 15

2022. máj. 16. 08:51
 75/114 anonim ***** válasza:
57%
Kérdező! Olvastam itt egyszer egy hasonló történetet, mint a Tied. Ott egy egyetemista lány volt az anya. A vége az lett, hogy a nő lelépett, mondván, hogy ő még fiatal és élveznie kell az életet, s a pasinak kellett nevelnie a gyereket, akit valójában ő nem akart.
2022. máj. 16. 09:03
 76/114 A kérdező kommentje:
#76 Biztos, hogy az enyém a baba..
2022. máj. 16. 09:32
 77/114 anonim ***** válasza:
79%

"Gondolom már az elején tisztázták, hogy egy csak ilyen testi kapcsolat, akkor a nő, ha már a kérdező nem húzott gumit, miért nem szedett fogamzásgátlót?"

Te agyi rokkant :D Hogy szedjen fogamzásgátlót hirtelen egy alkalmi kapcsolatban? Mellesleg ha szed, alkalmi dugásnál a gumi akkor is alap.

Az a férfi, aki nem akar gyereket, gumit húz. Főleg alkalmi szexnél. De az idióták nem, aztán így járnak.

2022. máj. 16. 09:42
 78/114 anonim ***** válasza:
87%
Ha biztosan tiéd, akkor én továbbra is azt javaslom, hogy adj egy esélyt mindkettőtöknek függetlenül az előzményektől.
2022. máj. 16. 12:33
 79/114 anonim ***** válasza:
39%

“ Biztos, hogy az enyém a baba..”

Volt apasági vizsgálat? Ha nem, akkor nem lehetsz benne biztos

2022. máj. 16. 13:01
 80/114 anonim ***** válasza:
72%

Ha nem akarsz a gyereknek rosszat, és nem akarsz egy (felthetően ténylegesen megtörténő) beszélgetést pár év múlva vele arról, hogy hol is voltál, akkor igen. Ha nem, akkor nem.

Viszont a gyerek előbb-utóbb kíváncsi lesz arra, hogy ki az apja és elképzelhető, hogy emiatt szeretne majd megkeresni. Ha a helyedben lennék, akkor a páromnak és a közeli családomnak (szülők+tesók) mindenképp elmondanám.

2022. máj. 16. 14:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!