Szerintetek kellene foglalkoznom a gyerekemmel, ha sosem voltam együtt az anyjával, csak terhes lett és megtartotta?
Én nem akartam ezt a babát.. gyerektartason kívül kellene törődnöm vele? A családomnak sem mondtam meg, hogy született egy gyerekem.. joguk van tudni vagy elég ha én tudom, hogy valahol van egy gyerekem?
28 F
"Miért a kérdezőnek kellett volna gumit húzni?"
Mert nem akar gyereket. Elég egyszerű logikai lépés.
Meg is szakadt köztünk ezután a kapcsolat
Az a kapcsolat, ami nem is létezett, mert egyszeri szex volt? :D
Kérdező egyszer megdöngetett egy csajt, egy hónap múlva a csaj bejelentette, hogy terhes….bíróságra nem mentek….meglepődnék, ha a kérdező lenne az apa 🤣
Van két ilyen ismerősöm, mindkettő elvette a csajt, az egyiknél 5 éves volt a kölyök, amikor a kórházban kiderült, hogy nem stimmelnek a vércsoportok… aztán dns teszt… nem ő a biológiai apa…válás lett a vége
A másik csak ignorálja a tényt, hogy a kislány az ex kiköpött mása. Kis cigánylányka, a csaj és a srác is szőke és kék szemű. A kislány meg idén lesz 15
"Gondolom már az elején tisztázták, hogy egy csak ilyen testi kapcsolat, akkor a nő, ha már a kérdező nem húzott gumit, miért nem szedett fogamzásgátlót?"
Te agyi rokkant :D Hogy szedjen fogamzásgátlót hirtelen egy alkalmi kapcsolatban? Mellesleg ha szed, alkalmi dugásnál a gumi akkor is alap.
Az a férfi, aki nem akar gyereket, gumit húz. Főleg alkalmi szexnél. De az idióták nem, aztán így járnak.
“ Biztos, hogy az enyém a baba..”
Volt apasági vizsgálat? Ha nem, akkor nem lehetsz benne biztos
Ha nem akarsz a gyereknek rosszat, és nem akarsz egy (felthetően ténylegesen megtörténő) beszélgetést pár év múlva vele arról, hogy hol is voltál, akkor igen. Ha nem, akkor nem.
Viszont a gyerek előbb-utóbb kíváncsi lesz arra, hogy ki az apja és elképzelhető, hogy emiatt szeretne majd megkeresni. Ha a helyedben lennék, akkor a páromnak és a közeli családomnak (szülők+tesók) mindenképp elmondanám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!