Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek kellene foglalkozn...

Szerintetek kellene foglalkoznom a gyerekemmel, ha sosem voltam együtt az anyjával, csak terhes lett és megtartotta?

Figyelt kérdés

Én nem akartam ezt a babát.. gyerektartason kívül kellene törődnöm vele? A családomnak sem mondtam meg, hogy született egy gyerekem.. joguk van tudni vagy elég ha én tudom, hogy valahol van egy gyerekem?

28 F

2022. máj. 15. 19:26
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/114 anonim ***** válasza:
62%
Nem ártana, a te gyereked...
2022. máj. 15. 20:26
 22/114 anonim ***** válasza:
97%

A fene tudja Kérdező, mert erre az igényt mindenki maga dönti el.

Érzelmeket nem lehet hosszútávon megjátszani, mert fárasztó és hazug dolog és csak a semmiről nem tehető gyerek issza meg a levét.

Gyakorlatilag a 11-es válaszadó véleményével értek egyet.

2022. máj. 15. 20:26
 23/114 anonim ***** válasza:
38%
Szegény gyerek azt sem fogja tudni, ki az apja. Ő nem tehet arról, hogy nem húztál gumit egy alkalmi kapcsolatban.
2022. máj. 15. 20:29
 24/114 anonim ***** válasza:
38%
25. De ha az anya így is vállalta, akkor a szegény gyerek csak az anyját hibáztathatja.
2022. máj. 15. 20:33
 25/114 anonim ***** válasza:
67%
Remélem, hogy ez csak provokáció! 28 éves nagyfiú létedre nem tudod, mit kell csinálni, ha már megd*gsz egy nőt és nem akarsz gyereket?
2022. máj. 15. 20:39
 26/114 anonim ***** válasza:
72%
27. vagyok. Biztos agyadra ment a vallás, azért nem védekeztél.
2022. máj. 15. 20:41
 27/114 anonim ***** válasza:
5%

HA TŐLED lett terhes, akkor miért írod, hogy: "sosem voltam együtt az anyjával"... most akkor mi van?!

Na jó. Ha budapesti vagy, akkor privátban levelezzünk és megpróbálok segíteni. (Apám sem gondoskodott rólam igazán - én meg "házasságban" fogantam, de ripityára ment rövid idő alatt a szüleim "harmóniája".)

Ui: apámat szinte agyonverte egy pap bérmálkozásakor és azóta megtagadta a papokat... ezért volt olyan ellenséges részben, amikor mogorván nézett az eskető papra. Szegény anyám elmondása szerint.

Szóval én azért egy kicsit meg tudlak érteni. Azt azért előrebocsátom, hogy remélhetőleg van munkahelyed?!

2022. máj. 15. 20:45
 28/114 anonim ***** válasza:
94%
Manapság mit számít, hogy házasságon kívüli a gyerek? A 68 éves Anyámat pont éppen kérdeztem, hogy ha a 3 bátyám közül egyiknek felbukkana egy ugyanígy keletkezett gyermeke, aki már kamasz forma lenne, akkor mit tenne? Mondta, hogy örülne neki... pedig ő házasságban élt.
2022. máj. 15. 20:48
 29/114 anonim ***** válasza:
19%
Na ez az! Ha sosem voltál együtt az anyjával, akkor szűznemzéssel lett az a gyerek? Akkora provokátor vagy! Most Terka néni jutott eszembe, akinek az ura, a Tibi a fronton volt, közben terhes lett az esperestől, és amikor a férje kérdőre vonta, azt mondta, hogy álmában látta, megkívánta, s úgy született a kislánya, a Magdika.
2022. máj. 15. 20:50
 30/114 anonim ***** válasza:
63%
Ha olyan vallásos vagy, nem tartod bűnnek a házasságon kívüli szexet vagy azt, hogy teherbe ejtesz egy lányt, aztán abortuszra küldenéd? Ez a kérdés egy akkora kamu, mint ide Hanoi!
2022. máj. 15. 20:51
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!