Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek kellene foglalkozn...

Szerintetek kellene foglalkoznom a gyerekemmel, ha sosem voltam együtt az anyjával, csak terhes lett és megtartotta?

Figyelt kérdés

Én nem akartam ezt a babát.. gyerektartason kívül kellene törődnöm vele? A családomnak sem mondtam meg, hogy született egy gyerekem.. joguk van tudni vagy elég ha én tudom, hogy valahol van egy gyerekem?

28 F

2022. máj. 15. 19:26
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/114 anonim ***** válasza:
84%
Ha nem ígértél közös jövőt a nőnek, tehát nem biztattad arra, hogy tartsa meg a gyereket, ráadásul most sem érzel másképp, akkor mindenki jobban jár, ha nem tartasz kapcsolatot. A nő majd talál másik párt, a gyerek meg nem járna jobban, ha téged megismer, majd pár év múlva eltűnsz. Ha a nő tényleg annak tudatában tartotta meg, hogy önmagának szüli, akkor nem verted át, inkább ő tett téged kényszerpályára. Akkor azt is tudja, hogy ő döntött í
2022. máj. 15. 19:49
 12/114 anonim ***** válasza:
77%

Na, a vallás itt sem a megbocsátásról szól? Meg a feltétel nélküli szeretetről?

Az a része viszont nagyon gáz, hogy a saját jövődet félted, még ki is tagadhatnak, sokat veszíthetsz. Nem annyira sikeredett jól ez a vallás mögé bújtatott nevelés.

2022. máj. 15. 19:53
 13/114 anonim ***** válasza:
72%

"..és ki is tagadnának.."

És hogy ezt elkerüld, inkább te tagadod meg a gyerekedet. Mindig könnyebb a kisebb ellenállás felé hajlani... Mi lenne, ha előkapnád végre a tökeidet?

2022. máj. 15. 19:57
 14/114 anonim ***** válasza:
75%
Aki nem akar gyereket, az miért nem húz kotont?
2022. máj. 15. 20:01
 15/114 anonim ***** válasza:
74%
De ha nem akartad, miért nem húztál gumit? Én nem értem, a farkasokat bedugni könnyű, felelősséget meg nem akartok vállalni?
2022. máj. 15. 20:19
 16/114 anonim ***** válasza:
67%

De most tényleg, mit kell savazni a kérdezőt? Nem húzott gumit, idióta volt, oké. De ő legalább a kötelezőt vállalja azzal, hogy nevére veszi a gyereket és fizet gyerektartást. Ez már bőven több, mint ami a legtöbb egyéjszakás pasiról elmondható.

Ha meg anyunak lesz új párja, olyan, aki gyerekkel együtt akarja és a nevére is veszi, akkor meg onnantól tökmindegy, mert az új férfi lesz az apa jogilag is.

2022. máj. 15. 20:20
 17/114 anonim ***** válasza:
75%

"Kétlem, hogy örülnének egy házasságon kívüli babának. Nagyon vallásosak, ha elmondom, sokat veszíthetek és ki is tagadnának."

Vallásosak, de egy ártatlan lelket nem fogadnak szeretettel🤨? Ellentmondásosak vagytok ti ketesztények. Egyébként jobb is, ha a gyereket megkíméled egy olyan gyáva apától, amilyen te vagy, illetve olyan nagyszülőktől, akik szerint az unokájuk egy bűnös kapcsolat gyümölcse.

2022. máj. 15. 20:23
 18/114 anonim ***** válasza:
18%
Ha rossz dolgokat hallott rólad, gyűlölni fog mint a fene. Ha elég idős, akkor nem biztos hogy jó ötlet, hisz alapból nem kedvel, hisz elhagytad.
2022. máj. 15. 20:24
 19/114 anonim ***** válasza:
75%
Dns-teszt volt?
 20/114 anonim ***** válasza:
34%

De felesleges savazni a kérdezőt, úgyis megfizetett már kellőképpen a felelőtlenségéért. Vagyis ezután fog megfizetni, hiszen fizetheti lehet, hogy több, mint 20 évig is a gyerektartást.

Én azért sajnálom őt, mert túl nagy árat fizetett. Ez van, visszacsinálni már nem lehet. Ha valamelyikőtök annyira elítéli emiatt a kérdezőt (én nem), akkor ezzel vigasztalódhattok, hogy mostantól fizethet. Lehet kárörvendeni...

❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!