Szerintetek kellene foglalkoznom a gyerekemmel, ha sosem voltam együtt az anyjával, csak terhes lett és megtartotta?
Én nem akartam ezt a babát.. gyerektartason kívül kellene törődnöm vele? A családomnak sem mondtam meg, hogy született egy gyerekem.. joguk van tudni vagy elég ha én tudom, hogy valahol van egy gyerekem?
28 F
#62: Semmit nem akart a nő tőle XD
Amíg nem nevezi meg az anya a gyerek apjának a kérdezőt, addig dns tesztet sem áll jogában készíttetni.
Jézusom, ezek a válaszok....
Miért a kérdezőnek kellett volna gumit húzni? Gondolom már az elején tisztázták, hogy egy csak ilyen testi kapcsolat, akkor a nő, ha már a kérdező nem húzott gumit, miért nem szedett fogamzásgátlót? Vagy ha már megtörtént a baj, miért nem ment el abortuszra?
Nem a kérdező hibája, hogy ő úgy döntött, tönkre teszi 2 ember életét is...
A volt munkahelyemen a Front Office Manager hasonló helyzetben van.
Van egy másfél éves kislánya. A gyerek anyukája ott volt szobalány, most 25 éves. A faszi 34. Ő annyit törődik a gyerekkel, hogy fenntartsa a kapcsolatot, mert ha éppen nem tud becserkészni senkit, akkor előkapja a gyerek anyját.
A családját nem érdekli, az anyjával él kettesben. Megpróbálták elvetettetni a gyereket, hogy az nem ment, mindenfélét terjesztettek a terhes csajról (egy településen laknak) Az anyja 19 évesen szülte, aztán elvált és egy másik faszinak is szült egy gyereket, de attól is elvált. Azóta is hol ezzel, hol azzal, csak már nem veszik el feleségül. A gyerekei is ki tudja kitől vannak. Na, a fia nem esett messze az anyja fájától.
Neki is ki tudja hány gyereke van még férjezett nőktől, ahol azt gondolják, hogy a férj az apa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!